• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ανησυχούσα για τον Marc
Ήταν ο μόνος που θα μου στερούσε τη νίκη
Νέα 09/04/2018 - 12:29

Το μόνο εμπόδιο για τον Cal Crutchlow στο δρόμο για τη νίκη στο GP της Αργεντινής ήταν ο Marc Marquez κι όταν αυτός τέθηκε εκτός μάχης, ο Βρετανός ήταν βέβαιος για τον εαυτό του.

 

Ο Cal πήρε μέρος σε μια τετραπλή μάχη για τη νίκη και αφού ανέβηκε στη 2η θέση στον προτελευταίο γύρο, στην 13 - εκεί που παίχτηκε το δράμα ανάμεσα σε Marquez-Rossi - ξεπέρασε το εμπόδιο του Zarco.

 

Με τον αναβαθμισμένο κινητήρα της Honda δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Zarco που δεν έχει τον καινούργιο κινητήρα της Yamaha στην Μ1 του και εξασφάλισε την τρίτη του νίκη στο MotoGP.

 

Για τον Cal δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα μπορούσε να παλέψει για τη νίκη στην Αργεντινή.

 

«Αν ήταν κανονικός Αγώνας ο Marc θα ήταν πολύ, πάρα πολύ δυνατός ενώ εμείς ήμασταν οι δεύτεροι πιο γρήγοροι. Μετά τις άσχημες κατατακτήριες, είμαστε χαρούμενοι που φεύγουμε με τη νίκη».

 

Και η νίκη δεν ήρθε εύκολα: «Το μπροστινό ελαστικό παραήταν μαλακό για μένα, ήταν πιο μαλακό από αυτό που είχαμε πέρυσι και είχα πολλές ταλαντώσεις στην αρχή, με γεμάτο ντεπόζιτο».

 

«Προσαρμόστηκα σ’ αυτό και κράτησα μια καλή διαφορά. Διάλεγα και διαφορετικές γραμμές απ’ αυτούς γιατί δεν ήθελα κάποιος να πέσει και να με πάρει μαζί του».

 

«Ήξερα ότι στο τέλος τους είχα και ήξερα που μπορούσα να περάσω και που όχι. Κάναμε καλή δουλειά. Η ομάδα μου έκανε φανταστική δουλειά όλο το χειμώνα, όπως και η Honda με τον κινητήρα».

 

Ο Cal Crutchlow έγινε ο πρώτος Βρετανός, μετά το 1979 και τον Barry Sheene, που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha ζητά να παρθούν μέτρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Έκανε ό,τι ακριβώς δεν έπρεπε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα