• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έξω φρενών ο Rossi
«Ο Marquez καταστρέφει το άθλημά μας!»
Νέα 09/04/2018 - 01:30

Επίθεση στον Marc Marquez εξαπέλυσε ο Valentino Rossi, μετά τη φάση στην 13η στροφή της πίστας, όταν ο Ισπανός έριξε τον Ιταλό.

 

Το αποτέλεσμα ήταν να τιμωρηθεί με 30’’ ο Marquez και να μην πάρει καθόλου βαθμούς από το GP της Αργεντινής, όπως και ο Rossi μετά το λάθος του πρώτου.

 

Ο Vale αναφέρθηκε στην κίνηση του Marquez, που δεν ήταν και η μόνη στον Αγώνα, λέγοντας ότι ο 25χρονος και οι ενέργειές του είναι επιζήμιες για το άθλημα.

 

«Είναι μια πολύ άσχημη κατάσταση... καταστρέφει το άθλημά μας διότι δεν έχει σεβασμό για τους αντιπάλους του. Ποτέ...».

 

Και προχώρησε ακόμα παραπέρα, υπογραμμίζοντας ότι ο Marquez επίτηδες προσπαθούσε να κάνει τους αντιπάλους του να πέσουν.

 

«Αν δείτε τις περιπτώσεις μεμονωμένα, αυτά συμβαίνουν. Να χάσεις τα φρένα, να κάνεις ένα λάθος, ν’ ακουμπήσεις κάποιον. Συμβαίνουν στους Αγώνες».

 

«Αλλά από την Παρασκευή αυτός είναι έτσι... το έκανε με τον Vinales, με τον Dovi, μ’ εμένα το Σάββατο το πρωί και σήμερα στον Αγώνα, σε 4 οδηγούς. Το κάνει επίτηδες».

 

«Δεν κάνει κάποιο λάθος... το κάνει επίτηδες και ξέρει ότι αυτός δεν θα πέσει, εσύ θα πέσεις. Κι ελπίζει να πέσεις».

 

«Αν ενεργείς έτσι, τότε ανεβάζεις το επίπεδο σ’ ένα πολύ επικίνδυνο σημείο. Αν όλοι οδηγούσαν έτσι, χωρίς σεβασμό στους αντιπάλους, τότε θα τελείωνε με άσχημο τρόπο».

 

Ο Vale και μερικοί από την Yamaha πήγαν στην Επιτροπή Ασφαλείας μετά τον Αγώνα, λέγοντας ότι οι διοργανωτές έχουν «...μεγάλη ευθύνη να μην επιτρέψουν στον Marquez να συνεχίσει να συμπεριφέρεται έτσι».

 

Τέλος, ο Rossi είπε:

 

«Φοβάμαι... φοβάμαι όταν στην πίστα είμαι με τον Marquez. Φοβήθηκα και σήμερα όταν είδα το όνομά του. Ήξερα ότι ερχόταν για μένα. Κι ελπίζεις ότι δεν θα πέσεις».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν το έκανα επί τούτου!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi Εναντίον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα