• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Σημαντική η 1η σειρά
Για να είμαι κοντά στους αντιπάλους μου
Νέα 08/04/2018 - 13:51

Ο Dani Pedrosa ήταν ικανοποιημένος που δεν ρίσκαρε με τα σλικ ελαστικά στις κατατακτήριες και κατάφερε να πάρει θέση στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Αυτή θα είναι πολύ σημαντική, για να μπορέσει ο Ισπανός να μείνει κοντά στους πρώτους και να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη για το 2018.

 

«Είχα από μια μοτοσυκλέτα με διαφορετικό set-up και θα μπορούσα να βγω με τα σλικ, αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Η 7 ειδικά είχε πολύ νερό».

 

«Σκεφτόμουν ότι στα πρώτα δυο κομμάτια ίσως να ήμουν και δυο δευτερόλεπτα πιο γρήγορος, αλλά  μετά θα τελείωνα εκεί».

 

«Αποφάσισα να μείνω με τα βρόχινα κι έκανα καλό χρόνο, αλλά μιας και η πίστα στέγνωνε δεν ήξερα αν θα ήταν αρκετός για την pole».

 

«Ένας από τους πιο γρήγορους οδηγούς σε όλες τις συνθήκες δεν είναι στην 1η σειρά κι έτσι πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι κι αν είναι στεγνός ο Αγώνας, να κάνουμε τη σωστή επιλογή ελαστικών».

 

Όπως και όλοι οι άλλοι, έτσι και ο Pedrosa προτιμά ο Αγώνας να γίνει σε τελειώς στεγνή ή σε τελείως βρεγμένη πίστα.

 

«Νομίζω ότι στεγνός ο Αγώνας πάντα είναι καλύτερος και ειδικά εδώ που η βροχή είναι πολύ λεπτή και δεν ξέρεις αν είναι βρεγμένο ή στεγνό κάποιο σημείο».

 

«Είναι δύσκολο να δεις και την αγωνιστική γραμμή αν είναι στεγνή ή βρεγμένη. Έτσι οι μεικτές συνθήκες είναι πάντα οι πιο επικίνδυνες».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Να βρούμε κάτι στο ζέσταμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Ανάκαμψη για Dovi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα