• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: «Χωρίς επιλογές»
Πρέπει να παλεύω για τη νίκη παντού!
Νέα 03/04/2018 - 16:13

Ο Johann Zarco λέει ότι πρέπει να πηγαίνει σε κάθε Grand Prix με στόχο τη νίκη και μόνο, αφότου ήταν μπροστά για 16 γύρους στο Qatar.

 

Μετά την κατάρριψη ενός ρεκόρ που κρατούσε για δέκα χρόνια στις κατατακτήριες δοκιμές, ο Zarco τέθηκε γρήγορα επικεφαλής στον Αγώνα της Κυριακής.

 

Όμως ένα ελαττωματικό μπροστινό ελαστικό τον έκανε να χάσει αρκετές θέσεις στους τελευταίους γύρους του Αγώνα και να τερματίσει τελικά 8ος.

 

Ελπίζει όμως ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν διαφορετικά στην Αργεντινή.

 

«Πριν ακόμα αρχίσει το αγωνιστικό τριήμερο, πρέπει να στοχεύεις τη νίκη. Αυτή είναι η φιλοδοξία. Στη συνέχεια, ανάλογα το πως θα πάνε τα πράγματα, αναθεωρείς το στόχο».

 

«Όταν όμως έρχεσαι τόσο δυνατός, όπως εγώ μετά το Qatar, δεν υπάρχει καμμία άλλη επιλογή πέρα από τη νίκη».

 

Τι του έλειπε στο Qatar; «Λίγη τύχη. Δεν ήταν με το μέρος μου. Τώρα πάω στην Αργεντινή με τη νίκη κατά νου».

 

Οι ταχύτεροι οδηγοί στο Qatar, Dovi/Marquez/Rossi έκαναν συντήρηση στα ελαστικά τους για να επιτεθούν λίγο πριν το τέλος του Αγώνα.

 

Όπως είπε ο Dovi, επέτρεψαν ουσιαστικά στον Zarco να οδηγήσει την κούρσα και να φθείρει τα δικά του ελαστικά. Η γνώμη του Γάλλου όμως ποια είναι;

 

«Όλα ήταν καλά με τη φθορά... θα έλεγα ακόμα ότι θα έφθειρα περισσότερο το μπροστινό μου αν ήμουν πίσω και όχι μπροστά».

 

«Θα έκανα και πάλι το ίδιο. Τα είχα όλα υπό έλεγχο. Έλεγα στον εαυτό μου: αφού κανείς δεν με περνάει σημαίνει ότι είμαι γρήγορος».

Επόμενο άρθρο »

Επικράτηση του Παναγιώτη Κουζή με Honda CRF450R

« Προηγούμενο άρθρο

Σε εγρήγορση ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα