• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Ευκαιρία στο MotoGP;
Δύσκολα θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις
Νέα 02/04/2018 - 09:40

Ο Jonathan Rea λέει ότι σ’ αυτό το χρονικό σημείο της καριέρας του είναι δύσκολο ν’ αλλάξει Πρωτάθλημα και από τα SBK-Motul να βρεθεί στο MotoGP.

 

Ο λόγος, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και οδηγό της Yamaha, είναι ότι πολύ δύσκολα θα του γίνει μια προσφορά που θα τον καλύψει 100%.

 

Το συμβόλαιο του Rea λήγει φέτος, όπως και πολλών άλλων αναβατών του MotoGP, ωστόσο ο ίδιος τονίζει ότι είναι απίθανο να βρεθεί στο MotoGP.

 

«Για να είμαι ειλικρινής, θα είναι πολύ δύσκολο να πάω εκεί. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιες προτάσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν συναρπαστικές».

 

«Αν πήγαινα στο MotoGP θα το έκανα με την καλύτερη δυνατή μοτοσυκλέτα. Είμαι τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής SBK. Δεν έχω ν’ αποδείξω τίποτα».

 

«Για να πάω εκεί και να αναμετρηθώ με τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου, θέλω να το κάνω με την καλύτερη μοτοσυκλέτα. Αλλά δεν νομίζω να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία».

 

«Αντίθετα στα SBK έχω αυτή τη δυνατότητα. Έχουμε μια καταπληκτική μοτοσυκλέτα που μπορεί να κερδίζει Αγώνες και να διεκδικεί Τίτλους».

 

«Είμαι σε εργοστάσιο κάτι που είναι εξαιρετικό και από πλευράς marketing. Επιπλέον οι 13 Γύροι το χρόνο πραγματικά μου ταιριάζουν καλύτερα».

 

Στα 31 του, ο Jonathan Rea είναι πιο πιθανό να υπογράψει ένα νέο, διετές, συμβόλαιο με την Kawasaki στα SBK-Motul.

 

Κι αυτό όμως δεν θα είναι το τελευταίο του!

 

«Δεν με έβλεπα να αγωνίζομαι πέρα από τα 33 ή τα 34 πιο παλιά. Τώρα όμως το διασκεδάζω τόσο που δεν σκέφτομαι καν την απόσυρση».

 

Ακόμα και μια ευκαιρία τελευταίας στιγμής μπορεί να προκύψει στο MotoGP!

 

«Ποιός ξέρει; Πηγαίνεις εκεί που είναι οι ευκαιρίες. Δεν μπορείς να έχεις μια εντελώς ονειρική κατάσταση, αλλά τώρα είμαι πολύ κοντά σ’ αυτό».

 

«Ίσως εμφανιστεί κάτι πιο μετά, αλλά για την ώρα είμαι χαρούμενος με την Kawasaki που μου έδωσε την ευκαιρία να εκπληρώσω τα όνειρά μου».

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ2018 1ος Αγώνας, Φωτογραφίες

« Προηγούμενο άρθρο

"Ζωντανά" ο 1ος Αγώνας του ΠΠΤ2018

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα