• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: 20 χρόνια μετά;
Κούραση; ναι, αλλά και ίδιο πάθος!
Νέα 30/03/2018 - 14:34

Το φαινόμενο Valentino Rossi είναι από τα πιο χαρακτηριστικά αθλητή σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Ο Ιταλός θρύλος της Yamaha αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο από το 1996 και θα συνεχίσει να δίνει μάχες στις πίστες του Παγκοσμίου τουλάχιστον μέχρι το 2020.

 

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο MotoGP για πάνω από 20 χρόνια, ο Vale έχει την ίδια επιθυμία να οδηγεί, να μάχεται και να διεκδικεί νίκες.

 

Όπως τονίζει και ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Gazzetta dello Sport, το κίνητρό του παραμένει το ίδιο, όπως την πρώτη φορά!

 

«Αρκετά πράγματα είναι - δεν θα πω τα ίδια - αλλά παρόμοια. Ειδικά η επιθυμία να οδηγήσεις τη μοτοσυκλέτα και να είσαι γεμάτος όταν κάνεις καλό Αγώνα».

 

«Όταν είσαι στην πίστα, μόνο εσύ κι η μοτοσυκλέτα σου, έτοιμος να παλέψεις για τη νίκη, για τον Τίτλο... αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα».

 

Μια τέτοια καριέρα, που πολλοί θα ζήλευαν, δεν έχει έρθει χωρίς (πολλές) θυσίες και φυσικά είναι αλήθεια ότι όσο και να σου αρέσει, υπάρχει πάντα ο παράγοντας κούραση.

 

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τα λόγια του Danilo Petrucci, ο οποίος αποκάλυπτε ότι έχει σκεφτεί αρκετές φορές να εγκαταλείψει το MotoGP!

 

Ο Vale συνεχίζει λέγοντας:

 

«Όταν είσαι εδώ για πρώτη φορά, όλος ο κόσμος είναι σαν όνειρο... είσαι σαν την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων».

 

«Αναπόφευκτα, όμως, μετά από 20 χρόνια συνειδητοποιείς ότι δεν είναι έτσι. Κουράστηκα τις ίδιες χώρες που είναι οι πίστες».

 

«Θα ήθελα να επισκεφτώ κι άλλα μέρη... έχω κουραστεί και οι διακοπές που έχουμε είναι ενάμιση μήνας».

Επόμενο άρθρο »

Video: Ο Rossi κι η Ferrari

« Προηγούμενο άρθρο

12 εκατομμύρια για τον Dovi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα