• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έξω για 2 μήνες ο Laverty!
Θέλει να επιστρέψει στο Donington
Νέα 28/03/2018 - 11:51

Τα νέα για τον Εugene Laverty δεν είναι ευχάριστα, καθώς όπως έγινε γνωστό μετά από νέες εξετάσεις, ο Ιρλανδός θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2 μήνες!

 

Αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστεί να χάσει τους επόμενους τρεις Γύρους των SBK-Motul σε Aragon (13-15/04), Assen (20-22/04) και σίγουρα την Imola (11-13/05).

 

O Laverty, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεύτερο Αγώνα της Taϋλάνδης, χειρουργήθηκε και ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι θα λείψει στους επόμενους τρεις Γύρους.

 

Στόχος του είναι να μπορέσει να είναι σε θέση να επιστρέψει στον εντός έδρας Γύρο του Donington Park, που θα διεξαχθεί από 25 έως 27 Μαΐου στην Αγγλία.

 

«Λόγω των εσωτερικών τραυματισμών θα είμαι περιορισμένος στο κρεβάτι τον πρώτο μήνα της ανάρρωσής μου».

 

«Μετά όμως θα αρχίσω αποθεραπεία για να γιατρευτεί η λεκάνη και ο στόχος μου είναι να επιστρέψω στον εντός έδρας αγώνα μου στο Donington Park».

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι νοιώθει τυχερός που δεν είχε χειρότερο τραυματισμό.

 

«Είναι προφανώς απογοητευτικό να πρέπει να χάσεις τόσους αγώνες και τόσο νωρίς, αλλά είμαι τυχερός που οι τραυματισμοί μου δεν ήταν χειρότεροι».

 

«Ο αρχικός φόβος που είχα όταν ήμουν στο έδαφος και δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου, ήταν κάτι που δεν έχω νοιώσει ποτέ στη ζωή μου».

Επόμενο άρθρο »

Extreme TrackDays στις Σέρρες

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Εμείς το επιτρέψαμε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα