• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κλήση τελευταίας στιγμής
Ο Petrux στην Jerez για δοκιμές!
Νέα 28/03/2018 - 10:13

Στην Jerez για δοκιμές πήγε εσπευσμένα ο Danilo Petrucci, ύστερα από κλήση τελευταίας στιγμής από την Ducati.

 

Στην Ισπανική πίστα βρέθηκαν αρκετοί αναβάτες για να κάνουν ιδιωτικές δοκιμές, όπως οι Marquez-Pedrosa (την Δευτέρα) για λογαριασμό της Honda.

 

Εκεί είναι δοκιμαστές των Aprilia και KTM, ενώ ειδικότερα για την Ducati έχει πάει και η ομάδα δοκιμών από τα SBK-Motul.

 

Η κλήση του Petrucci έγινε για να βοηθήσει στην εξέλιξη της GP18, χωρίς όμως να χρησιμοποιηθούν ημέρες δοκιμών από τις τρεις που απομένουν για Lorenzo-Dovi.

 

Κανονικά οι εργοστασιακοί οδηγοί των Honda-Ducati-Yamaha έχουν πέντε ημέρες δοκιμών στη διάθεσή τους, αλλά οι δυο της Ducati έχουν χρησιμοποιήσει τις 2 από πέρυσι στην Valencia.

 

Το ίδιο ισχύει και για τον Danilo Petrucci, ωστόσο η ομάδα του - η Pramac Racing - δεν φαίνεται διατεθειμένη να ξοδέψει χρήματα για ιδιωτικές δοκιμές μέσα στη σεζόν.

 

Έτσι, η Ducati μπορεί να υπολογίζει και στις ημέρες δοκιμών του Danilo για να εξοικονομεί αυτές των δικών της εργοστασιακών οδηγών.

 

Ο Michele Pirro είναι επίσης στην Jerez, ωστόσο η περισσότερη δουλειά του Ιταλού δοκιμαστή γίνεται πάνω στην Panigale R για να είναι έτοιμη για τα SBK το ’19.

 

Όσο για την Aprilia, αυτή βρίσκεται στην Ισπανική πίστα με τον τρεις φορές Πρωταθλητή SBK Ιταλίας Matteo Baiocco, ενώ η KTM είναι με τον Mika Kallio.

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Εμείς το επιτρέψαμε

« Προηγούμενο άρθρο

Εργασίες και στο Τέξας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα