• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χώρισαν οι δρόμοι Lorenzo-Debon
Η συνεργασία τους κράτησε ελάχιστα
Νέα 27/03/2018 - 12:33

Μετά από έναν μόνο Αγώνα και τα τρία χειμερινά τεστ, η συνεργασία ανάμεσα στον Jorge Lorenzo και τον Alex       Debon έλαβε (άδοξο) τέλος.

 

Ο Jorge είχε ζητήσει ο ίδιος από τον Debon να πάρει τη θέση του Michele Pirro ως ο προσωπικός του coach για το 2018.

 

Η συνεργασία τους ξεκίνησε από τα χειμερινά τεστ και συνεχίστηκε στον πρώτο Αγώνα του 2018, στο Qatar, όμως αυτό ήταν και το κύκνειο άσμα της.

 

Όπως δημοσιεύουν Ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Alex Debon δεν θα είναι στο γκαράζ του Lorenzo στο GP της Αργεντινής στις 6-8 Απριλίου.

 

Η ίδια η Ducati το επιβεβαίωσε αργότερα, τονίζοντας στο σχετικό δελτίο τύπου ότι αυτή ήταν η επιθυμία του ίδιου του Lorenzo, ο οποίος και τους ειδοποίησε σχετικά.

 

Δεν έγιναν σχόλια επί του θέματος από τους κόκκινους, μιας και η επιλογή Debon ήταν καθαρά του Jorge Lorenzo και όχι της ομάδας.

 

Δεν ξέρουμε αν ο ίδιος ο Jorge Lorenzo θα θελήσει να εξηγήσει τους λόγους γι’ αυτό το διαζύγιο, αλλά και αν θα επιλέξει κάποιον άλλον να έχει στο πλευρό του.

 

Για την ώρα, θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στη βοήθεια του Michele Pirro, ο οποίος τον βοήθησε πολύ στην προσαρμογή του με την Desmosedici πέρυσι.

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Απόλυτη καταστροφή!

« Προηγούμενο άρθρο

Έσπασε τη λεκάνη του ο Laverty!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα