• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Thailand: Αγώνας 2
Κυριάρχησε ο Davies, βάθρο για τις Yamaha
Νέα 25/03/2018 - 14:12

Ο Chaz Davies κυριάρχησε στο δεύτερο Αγώνα της Ταϋλάνδης και πήρε την πρώτη του νίκη στην πίστα και την πρώτη της Ducati μετά την κυριαρχία των Kawasaki εκεί όλα τα προηγούμενα χρόνια.

 

Ο Davies ακολούθησε τον πρωτοπόρο για μεγάλο διάστημα, Michael Van der Mark, αλλά περίπου στα μισά του Αγώνα του ξέφυγε.

 

Χωρίς κανέναν να τον απειλεί, ο αναβάτης της Aruba.it Ducati μεγάλωνε τη διαφορά του από τους διώκτες του και συγκεκριμένα τις δυο Yamaha τον Lowes και Van der Mark.

 

Έτσι, χωρίς δυσκολίες, ο Davies πήρε μια εντυπωσιακή νίκη για τον ίδιο και την Ducati, με τον Van der Mark στη δεύτερη θέση και τον Alex Lowes στην τρίτη.

 

Ο νικητής του πρώτου Αγώνα, ο Jonathan Rea, δεν έκανε καλό Αγώνα και αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με την τέταρτη θέση.

 

Ο Ιρλανδός Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν έδειχνε δυνατός στα φρένα, με το ίδιο πρόβλημα να αντιμετωπίζει και ο ομόσταυλός του, ο Tom Sykes.

 

Πάντως ο Rea κατάφερε να ανακάμψει κάπως και να πάρει την 4η θέση από τον Xavi Fores και την ιδιωτική του Panigale, τρεις γύρους πριν το τέλος.

 

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο Jonathan Rea κατάφερε να περάσει επικεφαλής της βαθμολογίας, με διαφορά δυο βαθμών από τον Marco Melandri.

 

Ο Leon Camier της Honda ξεκίνησε από την pole το δεύτερο Αγώνα και ολοκλήρωσε με μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση την παρουσία του στην Ταϋλάνδη.

 

Ο Camier πήρε την 6η θέση και ήταν μπροστά από την εργοστασιακή Ducati του Marco Melandri που είχε προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του.

 

Το καλύτερό του αποτέλεσμα στη μεγάλη κατηγορία των SBK-Motul πήρε ο Toprak Razgatlioglu, εξασφαλίζοντας την 8η θέση πάνω στην Kawasaki του.

 

Πίσω του πήρε θέση η Aprilia του Lorenzo Savadori, με την Honda και τον PJ Jacobsen να κλείνουν τη δεκάδα των πρώτων.

 

Ο Sykes εν τέλει αναγκάστηκε να εγκαταλείψει με τεχνικό πρόβλημα, ενώ δράματα είχαμε και για τους Eugene Laverty (Aprilia) και Jordi Torres (MV Agusta).

 

Οι δυο τελευταίοι μάλλον είχαν μια επαφή στην 6η στροφή της πίστας - στον τέταρτο γύρο του Αγώνα - και εγκατέλειψαν.

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez-Pedrosa στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Thailand: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα