• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Thailand: Superpole
Για 3χιλ η pole στον Rea!
Νέα 24/03/2018 - 11:00

Η κυριαρχία της Kawasaki στην Ταϋλάνδη αρχίζει και γίνεται εμφανής, με τον Jonathan Rea να παίρνει την πρώτη θέση στις ΕΔ3 χτες και την pole σήμερα.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε στο τέλος ένα εξαιρετικά 1:32.814 και πήρε την pole position από τον Tom Sykes την πρώτη θέση.

 

Ο Sykes ήλπιζε ότι ο χρόνος του θα ήταν αρκετός για να πάρει αυτός την pole και μαζί το ρεκόρ με τις περισσότερες pole positions στην ιστορία των SBK.

 

Έτσι, η κυριαρχία των πράσινων στην Buriram αρχίζει και γίνεται εμφανής και μένει να επιβεβαιωθεί στον σημερινό Αγώνα (στις 11:00) και τον αυριανό (στις 12:00).

 

Στην πρώτη σειρά, μαζί με το δίδυμο της Kawasaki, θα βρίσκεται και ο Leon Camier της Honda με μια ακόμα δυνατή εμφάνιση!

 

Ο πρώην οδηγός της MV Agusta εντυπωσίασε, αλλά το ίδιο ισχύει και για το νυν, τον Jordi Torres, ο οποίος ανοίγει τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης.

 

Ο Xavi Fores ξεπέρασε την πτώση του στις ΕΔ3 (συγκρούστηκε με τον Laverty) και έβαλε την Barni Ducati του στην 5η θέση, με τον Alex Lowes της Yamaha να ακολουθεί.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Marco Melandri, θα ξεκινήσει τον Αγώνα από την τρίτη σειρά της εκκίνησης.

 

Εκεί θα είναι και ο ομόσταυλός του, ο Chaz Davies, ενώ ανάμεσα στο δίδυμο της Aruba.it Ducati βρίσκεται η Aprilia του Eugene Laverty.

 

Μόλις τη δέκατη θέση πήρε ο Michael Van der Mark (Yamaha) στην SP2 κι έμεινε μπροστά από τους δυο οδηγούς που πέρασαν από την SP1, τον Savadori (Aprilia) και τον Razgatlioglu (Kawasaki).

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Thailand: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati για την πτώση του Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα