• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το βάθρο;
Δείχνει ότι πήρα τη σωστή απόφαση!
Νέα 19/03/2018 - 14:16

Η τρίτη θέση που πήρε στο GP του Qatar ο Valentino Rossi, αποδεικνύει ότι μπορεί να παλεύει για τις πρώτες θέσεις στη μεγάλη κατηγορία.

 

Αυτό ήταν και η απαραίτητη προϋπόθεση για τον ίδιο, ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, και η χτεσινή του εμφάνιση αποτελεί μια δικαίωση για την απόφασή του αυτή.

 

«Στο άθλημά μας, όπως και στα άλλα, το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Δεν αγωνίζομαι για να δείξω ότι δεν είμαι πολύ μεγάλος, αγωνίζομαι για να μου αποδείξω ότι μπορώ να είμαι στην κορυφή».

 

«Είμαι χαρούμενος που έμεινα κοντά στους Dovi και Marquez που ήταν οι πιο γρήγοροι αναβάτες στα τελευταία στάδια του Αγώνα».

 

Ένα λάθος του, όταν μπήκε σε μια στροφή με λίγα παραπάνω χιλιόμετρα, του στέρησε την ευκαιρία να ξεκινήσει κι αυτός μάχες με τους δυο μπροστά.

 

«Με τον Petrucci μπήκαμε σε μια στροφή με 20χλμ/ώρα  παραπάνω... χωρίς αυτό το λάθος θα μπορούσα, ίσως, να παλέψω μαζί τους περισσότερο. Αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κερδίσω».

 

«Το κλειδί ήταν ότι κατάφερα και πέρασα τον Zarco, όταν ο Dovi μπήκε μπροστά και άρχισε ν’ αλλάζει ο ρυθμός. Το βάθρο είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να ξεκινάς τη σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

Miller: Όσο ζεις, μαθαίνεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόβλημα περιόρισε τον Zarco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα