• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άνοδος στη MotoGP ή Τίτλος;
Τι είναι πιο σημαντικό για τον Mir;
Νέα 12/03/2018 - 13:52

Ο Joan Mir δεν «μασάει» τα λόγια του και αποκαλύπτει ότι για τον ίδιο είναι πιο σημαντικό να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία το 2019 παρά να πάρει τον Τίτλο στην Moto2!

 

Ο 20χρονος άσος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στη μεσαία κατηγορία αυτό το Σ/Κ στο Qatar, έχοντας πρόσφατα τραυματιστεί σε προπόνηση με motocross.

 

Γι’ αυτό το λόγο έχασε το πιο πρόσφατο από τα δυο τεστ της κατηγορίας στην Jerez, αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος για τον εναρκτήριο Αγώνα της σεζόν.

 

Στόχος του είναι ο Τίτλος στη μεσαία κατηγορία, αλλά αυτός δεν είναι αυτοσκοπός για τον Joan Mir, ο οποίος ξεκαθαρίζει:

 

«Προτεραιότητά μου είναι ν’ ανέβω κατηγορία νωρίς και όχι να κάτσω για να πάρω τον Τίτλο. Όμως αν δεν είμαι έτοιμος δεν θα το κάνω».

 

«Θέλω να συνεχίσω την πρόοδό μου που είναι καλή. Στην Moto3 είχα μέτρια αποτελέσματα στο ντεμπούτο μου και μετά έγινα Παγκόσμιος Πρωταθλητής».

 

Γιατί όμως βιάζεται τόσο πολύ ν’ ανέβει στη MotoGP κατηγορία;

 

«Η Moto2 είναι περίπλοκη, υπάρχει ισότητα και δεν μαθαίνεις τόσα με τα ηλεκτρονικά. Εκεί που μαθαίνεις τα πάντα είναι στη MotoGP».

 

Στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι αν και δεν έχει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιό του για να αποδεσμευθεί σε ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, ξέρει ότι όλα εξαρτώνται από τον ίδιο.

 

«Αν είσαι καλός και τα κάνεις όλα σωστά, θ’ ανέβεις. Πρώτα εγώ πρέπει να προετοιμαστώ σωστά και μετά οι ομάδες θα με θέλουν κι όχι το ανάποδο».

Επόμενο άρθρο »

Φέτος... πάμε Νάξο!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ο πολυνίκης του Qatar!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα