• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Υπάρχει μια πιθανότητα
Να μείνω στην Ducati, αν....
Νέα 12/03/2018 - 10:52

Εδώ και πολύ καιρό γνωρίζουμε ότι φέτος, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, είναι η τελευταία χρονιά του Danilo Petrucci με την ομάδα της Pramac.

 

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτομάτως είναι και η τελευταία του σεζόν με μοτοσυκλέτα της Ducati!

 

Ο Petrux έχει ρήτρα στο εργοστασιακό του συμβόλαιο με τους κόκκινους, την οποία αν ενεργοποιήσει η Ducati θα μπορεί να τον φέρει στην εργοστασιακή ομάδα.

 

Έτσι, λοιπόν, υπάρχει η δυνατότητα για τον Petrux να μείνει στην Ducati και ο ίδιος αποκαλύπτει ποιές είναι οι προϋποθέσεις γι’ αυτό.

 

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι τελείως εκτός Ducati. Κατά 90% ναι... αλλά μιλάμε με την Ducati και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να περιμένω για τους πρώτους Αγώνες».

 

«Η Ducati θέλει να κρατήσει τους δυο εργοστασιακούς της, αλλά αν είμαι πιο γρήγορος από τον έναν από αυτούς, τότε έχω κάποιες πιθανότητες».

 

Ο Ιταλός θα έχει και φέτος εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, αλλά με μια μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρυσι. Μια διαφορά που του στοίχισε σε κάποιους Γύρους το 2017.

 

«Πέρυσι είχα διαφορετικό κινητήρα, έναν πειραματικό, αλλά φέτος είναι διαφορετικά. Φέτος θα έχω την ίδια μοτοσυκλέτα, τέλος οι πειραματισμοί».

 

«Φυσικά θα συνεχίσω να βοηθάω στην εξέλιξη και θα είμαι σαν δοκιμαστής στους Αγώνες, αλλά λιγότερο σε σχέση με πέρυσι».

 

Στο πρόσφατο τεστ του Qatar, ο Danilo Petrucci ήταν ο μόνος που έκανε κανονική προσομοίωση Αγώνα 22 γύρων και μάλιστα με εξαιρετικούς χρόνους.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την προσομοίωση που έκανα. Είχα τα μαλακά ελαστικά μπροστά και πίσω κι αυτό ήταν πολύ θετικό, όπως και το γεγονός ότι δεν αλλάξαμε σχεδόν τίποτα στη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Η Suzuki στο Qatar!

« Προηγούμενο άρθρο

Πέθανε ο Ralf Waldmann

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα