• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LCR: Τα χρώματα του 2018
Διπλά χρώματα για την ομάδα
Νέα 12/03/2018 - 09:32

Έχουμε συνηθίσει στις παρουσιάσεις των ομάδων να βλέπουμε δυο πανομοιότυπες μοτοσυκλέτες με τα λογότυπα των χορηγών και τα ίδια χρώματα.

 

Αυτό όμως δεν συμβαίνει και στην LCR Honda, η οποία έκανε την παρουσίασή της χτες και μας αποκάλυψε δυο διαφορετικές μοτοσυκλέτες για τους Crutchlow και Nakagami.

 

Τον πρώτο θα συντροφεύει (μεταξύ άλλων) η Givi, ενώ ο Ιάπωνας θα έχει την υποστήριξη της Idemitsu, του βασικού του χορηγού που είναι κοντά του από το ξεκίνημα της καριέρας του.

 

Ο Crutchlow, ο οποίος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συνεργάζεται με τον Cecchinello - αν και από φέτος έχει εργοστασιακό συμβόλαιο - δήλωσε:

 

«Σκέφτομαι ήδη τον πρώτο Αγώνα στο Qatar. Δεν μπορώ να περιμένω! Θέλουμε να βελτιωθούμε κι άλλο και η μοτοσυκλέτα ήταν καλή στις δοκιμές».

 

«Η Honda πραγματικά έκανε καταπληκτική δουλειά το χειμώνα. Όταν ξεκινήσουν οι Αγώνες, τότε θα δούμε και τη δυναμική μας σε σχέση με τους άλλους».

 

Από την άλλη, ο Nakagami θα γίνει ο πρώτος Ιάπωνας που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία από το 2014 και τον Hiro Aoyama.

 

«Το σύνολό μας είναι πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά πρέπει να βελτιώσω κι άλλο το οδηγικό μου στυλ, ειδικά στις εξόδους των στροφών».

 

«Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε μια δύσκολη σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι βήμα-βήμα».

Επόμενο άρθρο »

Πέθανε ο Ralf Waldmann

« Προηγούμενο άρθρο

Όχι σε «πυρηνική» λύση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα