• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκτακτο.... ταξιδιωτικό πακέτο!
Ανάσταση στον πύργο Μαντάνια!
Νέα Αγοράς 08/03/2018 - 14:52

Πάσχα 2018

 

"Σπάμε" την κανονική ροή των ταξιδιωτικών μας πακέτων για να σας μεταδώσουμε ένα ΕΚΤΑΚΤΟ πασχαλινό 4ημερο σε έναν εκπληκτικής ομορφιάς προορισμό, στην περιοχή «Τρία Ποτάμια» Ασπροποτάμου, κοντά στο χωριό Καλλιρόη όπου οκτώ δάση μαζί απαρτίζουν ένα μοναδικό για τη χώρα μας σε έκταση και ομορφιά δασικό σύμπλεγμα από έλατα, οξιές, καστανιές και βελανιδιές .

 

Εκτός από τον πραγματικά μοναδικής ομορφιάς τόπο, μοναδικός είναι και ο Πύργος Μαντάνια με 29 διαφορετικούς χώρους φιλοξενίας στους δυο παραδοσιακά πετρόχτιστους ξενώνες που ο καθένας είναι διακοσμημένος με το δικό του ξεχωριστό στυλ, με τοίχους βαμμένους από ζωγράφους με τη χρήση ειδικών τεχνικών και οροφές ξύλινες με πατίνα. 

 

Το Πασχαλινό μας πακέτο περιλαμβάνει και 3  εορταστικά γεύματα. Νηστήσιμο την Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο με παραδοσιακή μαγειρίτσα το Μ. Σάββατο και ψητά στην σούβλα την Κυριακή του Πάσχα.

 

Κι αν έχετε περίσσευμα ενέργειας μετά τις βόλτες και τις περιηγήσεις σας στα πανέμορφα χωριά, δάση και ποτάμια της περιοχής, θα έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε στο εκδρομικό σας «μενού» μια ορεινή πεζοπορία, μια τοξοβολία ή ενα ράφτινγκ

 

Κρατήσεις στο grazyΤravel καθημερινά 10:00 -18:00

 

* Εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότητα

 

* * Θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

 

 

Τηλέφωνο κρατήσεων : 2103237333

Επόμενο άρθρο »

Νέο Σπαστό Ποδήλατο MINI

« Προηγούμενο άρθρο

Extreme Trackdays

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα