• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Έκτακτο χειρουργείο!
Πριν την έναρξη της σεζόν των SBK-Motul
Νέα 06/03/2018 - 13:00

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των SBK-Motul, Jonathan Rea, αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες ότι είχε χειρουργηθεί πριν το Γύρο στο Phillip Island!

 

Ο Rea έκανε προπόνηση με motocross στις αρχές του Φλεβάρη, όταν εξαιτίας μιας πτώσης τραυμάτισε  το δεξί του χέρι.

 

Μεταφέρθηκε αμέσως στην Κλινική Tres Torres της Βαρκελώνης και χειρουργήθηκε, ωστόσο ο ίδιος δεν ήθελε να δημοσιευτεί αυτή η πληροφορία.

 

Περίμενε μέχρι το τέλος του εναρκτήριου Γύρου των SBK-Motul στο Phillip Island, για να το αποκαλύψει ο ίδιος μέσω μιας φωτογραφίας του στο instagram.

 

Όμως δεν ήταν μόνο αυτός ο τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε στο Phillip Island, καθώς ο Rea άρπαξε κι ένα κρυολόγημα στις δοκιμές που έγιναν εκεί πριν τους Αγώνες.

 

Παρ’ όλα αυτά πάλεψε για το βάθρο στον πρώτο Αγώνα του Σαββάτου και θα το έπαιρνε αν δεν αντιμετώπιζε σημαντικό πρόβλημα φθοράς με τα ελαστικά του στο τέλος.

 

Την Κυριακή ήταν καλύτερος, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης που του τη στέρησε ο Marco Melandri της Ducati για 21χιλ.

 

Μετά τα δυο αυτά αποτελέσματα, ο Jonathan Rea δεν είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά το τέλος του πρώτου Γύρου για πρώτη φορά απ’ όταν πήγε στην Kawasaki.

 

Προγραμματισμένο χειρουργείο έκανε και ο ομόσταυλός του, ο Sykes, που αφαίρεσε κάτι πλάκες από το αριστερό του χέρι που του έβαλαν μετά από μια πτώση του στο Portimao πέρυσι.

Επόμενο άρθρο »

Michelin: Χωρίς εκπλήξεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν τη νοιώθω δική μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα