• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν είναι σύμπτωση!
Τα τόσα σωσίματα του Marquez
Νέα 01/03/2018 - 14:30

Σύμφωνα με τον Valentino Rossi, το ποσοστό επιτυχίας του Marc Marquez στο να αποτρέπει τις πτώσεις είναι τέτοιο, που δεν πρέπει να μιλάει κανείς για σύμπτωση.

 

Πέρυσι, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ο Marc Marquez πρόσφερε θέαμα και με τον τρόπο που κατάφερνε να μείνει πάνω στη μοτοσυκλέτα του, όταν όλοι πιστεύαμε ότι θα πέσει.

 

Ο Valentino μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ικανότητα του Marquez να βγαίνει αλώβητος αρκετά συχνά από τόσο δύσκολες συνθήκες.

 

Για τον Rossi, ο 25χρονος άσος καταφέρνει και κάνει ό,τι κάνει συνδυάζοντας την ικανότητά του αλλά και τις «αρετές» της μοτοσυκλέτας της Honda.

 

«Είναι εντυπωσιακό αυτό που κάνει, μιας και δεν πέφτει πια τόσο πολύ. Έκανε τόσα σωσίματα πέρυσι, που παύει πλέον να είναι σύμπτωση».

 

«Για μένα σημαίνει ότι δούλεψε πολύ για να βελτιώσει την τεχνική και το στυλ του ή τον βοηθά και η οδήγηση».

 

«Δεν ξέρω αν είναι κάτι που του βγαίνει φυσικά ή το δούλεψε, αλλά βάζει το σώμα του ανάμεσα στη μοτοσυκλέτα και την άσφαλτο και το χρησιμοποιεί για να μην πέσει».

 

Πάντως ο Valentino πιστεύει ότι με άλλη μοτοσυκλέτα, πλην της Honda, ο Marquez δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά τα σωσίματα.

 

«Δεν νομίζω ότι είναι τα ηλεκτρονικά, αλλά η ίδια η μοτοσυκλέτα. Η Honda είναι έτσι κατασκευασμένη, ώστε όταν το μπροστινό σου διπλώνει να συνεχίζει να στρίβει».

 

«Με τη δική μας μοτοσυκλέτα αν σου διπλώσει το μπροστινό, δεν υπάρχει περίπτωση να τη σηκώσεις».

Επόμενο άρθρο »

Qatar Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 14:30

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Ο Cal στο Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα