• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θέλω Τίτλο!
Και με άλλον κατασκευαστή
Νέα 28/02/2018 - 10:47

Φέτος, ο Jorge Lorenzo ξεκινά τη δεύτερή του σεζόν στο MotoGP με τα χρώματα του εργοστασίου της Ducati.

 

Στα πρώτα δυο τεστ τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα για τον Ισπανό, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στην Μαλαισία αλλά δεν είχε την ίδια αίσθηση και στην Ταϊλάνδη.

 

Πάντως ο Gigi DallIgna, που γνωρίζει πολύ καλά τον Jorge, έχει εμπιστοσύνη στον οδηγό του και τα αισθήματα είναι τα ίδια από την πλευρά του Ισπανού.

 

«Ο Gigi είναι ένας εξαιρετικός μηχανικός, θέλει να κερδίζει κι έχει τη νοοτροπία του νικητή. Αυτό είναι κάτι που μοιραζόμαστε».

 

«Αν θέλεις να κερδίζεις, τότε πρέπει να κάνεις κάτι καλύτερα από τους αντιπάλους σου. Αν είσαι λίγο πίσω από τους άλλους, το μειονέκτημά σου θα μεγαλώνει».

 

Ο Jorge μίλησε στο Γερμανικό speedweek και όταν του ζήτησαν να κάνει μια σύγκριση ανάμεσα στους μηχανικούς του και στον Gigi, αποκρίθηκε:

 

«Νομίζω ότι η θέληση του Gigi για να κερδίζει είναι μεγαλύτερη. Ένα είναι βέβαιο: δεν έχει πάρει ακόμα τον Τίτλο με την Ducati κι αυτό του δίνει κίνητρο».

 

«Αυτό συμβαίνει και μ’ εμένα, διότι θέλω να πάρω τον Τίτλο με άλλον κατασκευαστή. Η νίκη είναι στη φύση και των δυο μας και γι’ αυτό έχουμε τόσο μεγάλο κίνητρο».

Επόμενο άρθρο »

6 από τους 24

« Προηγούμενο άρθρο

Σενάρια για δορυφορικές Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα