• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα προσθήκη στους Θρύλους!
Ο Kork Ballington από τη Ν. Αφρική
Νέα 21/02/2018 - 14:39

Μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Randy Mamola θα συμπεριληφθεί στους Θρύλους του MotoGP, ήρθε μια νέα ενημέρωση.

 

Αυτή τη φορά, αποφασίστηκε ότι και ο Kork Ballington θα μπει στο Hall of Fame του MotoGP. Αυτό θα γίνει στο GP της Αυστραλίας.

 

Ο αναβάτης από τη Ν. Αφρική κατάφερε να πάρει τέσσερεις Τίτλους σε διάστημα δυο ετών, έχοντας κάνει το διπλό στις κατηγορίες 250cc και 350cc το 1978 και το 1979.

 

Η καριέρα του ήταν επιτυχημένη, αλλά εξαιρετικά σύντομη, μιας και το ντεμπούτο του έγινε το 1976 και μόλις εφτά χρόνια αργότερα αποσύρθηκε.

 

Πλην των πρώτων δυο ετών που οδηγούσε μοτοσυκλέτα της Yamaha, όλα τα υπόλοιπα χρόνια ήταν αναβάτης της Kawasaki.

 

Με τον συγκεκριμένο Ιάπωνα κατασκευαστή πήρε τους τέσσερεις Τίτλους του, ενώ αυτός ήταν που έκανε το ντεμπούτο της KR στα 500cc το 1980.

 

«Νοιώθω να με συνεπαίρνουν τα συναισθήματα και είναι μεγάλη μου τιμή να με συμπεριλάβουν σ’ αυτή την κλειστή ομάδα οδηγών».

 

«Σε όλη μου την καριέρα δεν περίμενα και δεν επιδίωκα να είμαι αναγνωρίσιμος».

 

«Αυτό που ήθελα μόνο ήταν να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, τιμώντας παράλληλα τις αληθινές αξίες του αθλητισμού και σεβόμενος τους συναθλητές μου».

 

«Η αναγνώριση ήρθε ως απόρροια της επιτυχίας και αυτή με ακολουθεί μέχρι και σήμερα».

 

Στη φωτό μαζί με τον Kork Ballington, είναι και ο επίσης Ν. Αφρικανός αναβάτης, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 το 2016, Brad Binder.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Απλοποιούνται τα πράγματα

« Προηγούμενο άρθρο

Έκλεισε του Syahrin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα