• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Thai Test Ημ. 3: Οι χρόνοι στις 15:00
Πάντα πρώτος ο Zarco, έκπληξη ο Nakagami!
Νέα 18/02/2018 - 10:18

Δυο ώρες πριν το τέλος και η πολλή ζέστη αρχίζει και υποχωρεί στην Ταϊλάνδη, βοηθώντας όσους θέλουν να πετύχουν καλύτερους χρόνους στο τέλος.

 

Για την ώρα είναι ο Johann Zarco αυτός που κρατά την πρώτη θέση, με ελάχιστες αλλαγές στις πίσω από τον Γάλλο θέσεις.

 

Μια από αυτές είναι ο Cal Crutchlow. Ο Βρετανός, που είχε τον καλύτερο χρόνο την 1η ημέρα των δοκιμών, έκανε πριν λίγο 1:30.064.

 

Αυτός ο χρόνος έφερε τον Βρετανό της LCR στη δεύτερη θέση, δυο δέκατα από την κορυφή και 79χιλ μπροστά από την Honda του Marc Marquez.

 

Έτσι ο Ισπανός υποχώρησε στην τρίτη θέση, ενώ πίσω του έχουμε ιδιαίτερα ευχάριστες εκπλήξεις.

 

Ο Alex Rins συνεχίζει να είναι στην πεντάδα, λίγο μπροστά από τον Jack Miller, αυτός όμως που κλέβει την παράσταση είναι ο Takaaki Nakagami.

 

Ο Ιάπωνας, οδηγώντας μια μοτοσυκλέτα που μόνο εύκολη δεν θεωρείται, έχει καταφέρει να ανέλθει ως την 7η θέση!

 

Στο διάστημα των δυο ωρών που μεσολάβησε, ο Nakagami κατάφερε να κατεβάσει σχεδόν μισό δευτερόλεπτο το χρόνο του, στις δύσκολες συνθήκες της πίστας!

 

Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα και η παρουσία του Tito Rabat στη δεκάδα, με τον Ισπανό να είναι μπροστά από τους Dani Pedrosa και Danilo Petrucci.

 

Ο Valentino Rossi υποχώρησε στην 11η θέση, με τον Vinales να είναι 13ος και την Suzuki του Andrea Iannone να είναι ανάμεσά τους.

 

Συνεχίζει να μην βγαίνει τίποτα απ’ όσα δοκιμάζει ο Jorge Lorenzo, ο οποίος είναι 21ος στους 24 αναβάτες, πίσω από τον εξαιρετικό Syahrin.

 

Η συνεχής βελτίωση του οδηγού από την Μαλαισία έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Herve Poncharal και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί το συμβόλαιό του με την Monster Tech3.

Επόμενο άρθρο »

Σημειώσεις από Ταϊλάνδη

« Προηγούμενο άρθρο

Thai Test: Οι χρόνοι στις 13:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα