• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Thai Test Ημ. 3: Οι χρόνοι στις 11:00
Στο 1:29 ο Zarco, έχει την 1η θέση
Νέα 18/02/2018 - 06:12

Τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Ταϊλάνδη και οι χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωί, ίσως βοηθήσουν στο να δούμε καλούς χρόνους από τους αναβάτες.

 

Σ’ αυτό συνηγορεί και το 1:29 που έκανε νωρίτερα ο Johann Zarco και χάρη στο οποίο ο Γάλλος είναι στην πρώτη θέση της λίστας με τους χρόνους.

 

Νωρίτερα είχαμε και μια κόκκινη σημαία εξαιτίας της παρουσίας ενός φιδιού στην πίστα!

 

Ο Zarco είναι ο δεύτερος αναβάτης που κάνει χρόνο στο 1:29, μετά τον Marc Marquez χτες, μένοντας για λίγο πίσω από τον Ισπανό στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Πίσω από τον Zarco είναι 11 αναβάτες με χρόνο στο 1:30 και τον Marc Marquez να είναι ο ταχύτερος αυτών.

 

Στην τρίτη θέση είναι ο Cal Crutchlow με την Honda του, ενώ με διαφορά μόλις 35χιλ από τον Marquez είναι και η Suzuki του δυνατού Alex Rins.

 

Την πεντάδα κλείνει ο επίσης ανανεωμένος Jack Miller, η διαφορά του οποίου από την κορυφή και την Yamaha του Zarco είναι μόλις δυο δέκατα!

 

Δυο δέκατα πίσω από την GP17 του Αυστραλού είναι η εργοστασιακή Ducati του Andrea Dovizioso, την ώρα που η μεγαλύτερη έκπληξη προς στιγμή είναι η παρουσία του Tito Rabat.

 

Ο Ισπανός είναι μεταμορφωμένος προς το καλύτερο με τη νέα του μοτοσυκλέτα (Ducati) και είναι στην έβδομη θέση, μόλις 86χιλ πίσω από τον Dovi!

 

Την δεκάδα κλείνουν οι Dani Pedrosa, που έχει κάνει μόλις 8 γύρους στο πρώτο δίωρο, μαζί με τον Danilo Petrucci και τον Valentino Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Thai Test: Οι χρόνοι στις 13:00

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Η 9η θέση δεν μετράει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα