• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Thai Test Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 11:30
Κατεβαίνουν οι χρόνοι, πρώτος ο Marquez
Νέα 17/02/2018 - 06:54

Ξεκίνησε και η δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην μακρινή Taϊλάνδη, με τον Marc Marquez να τίθεται γρήγορα επικεφαλής των 24 οδηγών της μεγάλης κατηγορίας.

 

Μοναδικός απών από το τεστ είναι ο τραυματίας Pol Espargaro, τη θέση του οποίου έχει πάρει ο δοκιμαστής της KTM, Mika Kallio.

 

Πολλή ζέστη αναμένεται και σήμερα στην Buriram κι επομένως καλούς χρόνους θα δούμε το πρωί και αργά το απόγευμα.

 

Ήδη στο πρώτο δίωρο, οι αναβάτες έχουν κατεβάσει τους χρόνους τους, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, τον Marc Marquez, να είναι μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος από τον καλύτερο χτεσινό χρόνο.

 

Ο Marquez έγινε 25 χρονών σήμερα και χάρη στο 1:30.292 είναι στην πρώτη θέση. Χτες τόνιζε ότι ένας χρόνος στο 1:29 είναι εφικτός, αλλά δεν πίστευε ότι θα «κατέβουν» στο 1:28.

 

Οι 11 πρώτοι αναβάτες είναι στο 1:30 αυτή τη στιγμή, με τη μεταξύ τους διαφορά να μην ξεπερνά τα εφτά δέκατα!

 

Δεύτερος είναι ο Andrea Dovizioso με την Ducati του, με διαφορά δυο δέκατα από την κορυφή και μόλις 15χιλ μπροστά από την Suzuki του Alex Rins.

 

Ο Ισπανός δείχνει και πάλι πόσο πολύ του κόστισαν οι περσινοί του τραυματισμοί, καθώς χωρίς αυτούς οπωσδήποτε η παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία θα ήταν πολύ καλύτερη.

 

Χτίζοντας πάνω στο δυνατό του φετινό ξεκίνημα με την GSX-RR, ο Rins είναι στην τρίτη θέση και 0.144’’ μπροστά από τον Johann Zarco.

 

Ο Γάλλος είναι η κορυφαία Yamaha και συμπληρώνει την πρώτη τετράδα όπου έχουμε τέσσερεις διαφορετικούς κατασκευαστές.

 

Στην πέμπτη θέση είναι ο Jorge Lorenzo, με διαφορά 0.437’’ από τον πρώτο και πολύ κοντά του την Ducati του Jack Miller.

 

Ο Αυστραλός, όπως και ο Rins, επίσης χτίζει πάνω στην πολύ καλή του εμφάνιση τόσο χτες, όσο και στα τεστ σε Valencia και Sepang.

 

Στην έβδομη θέση έχει βάλει τη δική του Suzuki ο Andrea Iannone που είναι ένα τέταρτο του δευτερολέπτου πιο αργός από τον ομόσταυλό του.

 

Μέσα στη δεκάδα είναι και ο Danilo Petrucci, με τους Dani Pedrosa και Valentino Rossi να ακολουθούν από κοντά.

 

Ενδέκατος και με διαφορά 0.685’’ από την κορυφή είναι ο Alvaro Bautista, ενώ τις δυνατές του εμφανίσεις με την Ducati συνεχίζει ο Tito Rabat.

 

Ο Ισπανός είχε μια πτώση στο πρώτο δίωρο, αλλά πριν λίγο κατάφερε να κάνει 1:31.0 και να μόλις 0.760’’ από το χρόνο του Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Thai Test Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 13:30

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Ο Marquez εν δράσει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα