• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν είναι αισιόδοξος ο Rossi!
Ανησυχεί για τα ηλεκτρονικά
Νέα 16/02/2018 - 17:33

Η ανησυχία φαίνεται ότι φωλιάζει και πάλι στον Valentino Rossi, ο οποίος μετά το τέλος της πρώτης ημέρας στην Ταϊλάνδη, μίλησε για «ανησυχητικά» προβλήματα.

 

Ο Ιταλός - που σήμερα έχει τα γενέθλιά του κι έγινε 39 χρονών - εξήγησε τι εννοεί:

 

«Απ’ όταν πήγαμε στα ηλεκτρονικά της Magneti Marelli, πιστεύω ότι έχουμε πρόβλημα. Δεν μας είναι εύκολο να τα καταλάβουμε».

 

Η αλλαγή στα ενιαία ηλεκτρονικά έγινε το 2016, ακόμα όμως στην Yamaha δεν έχουν βρει λύσεις, σε αντίθεση με τους βασικούς τους αντιπάλους.

 

«Η Honda και η Ducati καταλαβαίνουν κάτι που εμείς δεν το πιάνουμε. Ελπίζω να ανακάμψουμε το συντομότερο δυνατό γιατί υποφέρουμε. Αυτό πιστεύω».

 

«Τουλάχιστον το καλό είναι ότι δεν είναι ένα πρόβλημα όπως με τον κινητήρα, ή το πλαίσιο. Σ’ αυτό μ’ ένα νούμερο μπορείς να το φτιάξεις».

 

«Ανησυχώ όμως... διότι αν δεν το φτιάξουμε τώρα, δεν είμαι αισιόδοξος για τους πρώτους Αγώνες. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε».

 

Το μεγάλο περσινό πρόβλημα της Yamaha ήταν το πλαίσιο. Όμως και με τα ηλεκτρονικά, όπως φαίνεται, χρειάζονται δουλειά.

 

«Είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Στα ηλεκτρονικά η Ducati και η Honda βελτιώθηκαν πολύ και στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν πολύ δυνατοί».

 

«Το πλαίσιο είναι κάτι άλλο. Τώρα, στα φρένα και στις εισόδους των στροφών νοιώθω καλά. Χρειαζόμαστε όμως κι άλλη επιτάχυνση».

 

«Σίγουρα η μοτοσυκλέτα αυτή είναι καλύτερη από την περσινή. Νοιώθω καλύτερα. Έχω παρόμοια αίσθηση με το 2016 κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

 

«Για μένα όμως, προς το παρών όλοι οι οδηγοί της Ducati είναι πιο μπροστά από εμάς σε επιτάχυνση, λόγω των ηλεκτρονικών».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δύσκολη επιλογή

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Κανείς σαν τον Vale!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα