• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Thai Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 13:30
Marquez και Dovi ξεχωρίζουν!
Νέα 16/02/2018 - 08:49

Οι δοκιμές στην Ταϊλάνδη συνεχίζονται, καθώς οι συνθήκες αρχίζουν και γίνονται αποπνικτικές για τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας.

 

Η θερμοκρασία στον αέρα έχει ξεπεράσει τους 38 βαθμούς, με την υγρασία επίσης σε υψηλά επίπεδα, θυμίζοντας πολύ την κατάσταση που επικρατούσε στην Μαλαισία.

 

Στους χρόνους, ο Marc Marquez εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να έχει «κατέβει» στο 1:30.

 

Ωστόσο αυτή τη φορά είναι πάρα πολύ κοντά του ο Andrea Dovizioso, ο οποίος επίσης κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 1:31.

 

Ο Ιταλός έχει την Ducati του μόλις 33χιλ πίσω από την Honda του μεγάλου του αντιπάλου, με τους δυο τους να είναι και οι μόνοι με χρόνους στο 1:30.

 

Πιο πίσω οι διαφορές των υπολοίπων είναι αρκετά μεγάλες.

 

Ο Johann Zarco, με την Μ1 του 2016 και το καινούργιο αεροδυναμικό φέρινγκ της Yamaha (που έχει πάρει έγκριση) είναι στην τρίτη θέση.

 

Ο Γάλλος δείχνει τη γρήγορη προσαρμογή του και με μια έτοιμη μοτοσυκλέτα είναι στο 1:31.305 με διαφορά όμως στα τέσσερα δέκατα από τον πρώτο.

 

Δεν παύει να είναι η κορυφαία Yamaha, με τους τρεις κυρίαρχους κατασκευαστές της μεγάλης κατηγορίας να έχουν από μια μοτοσυκλέτα τους στις πρώτες θέσεις.

 

Μόλις 26χιλ πίσω από την Μ1 του 2016 βρίσκεται η εργοστασιακή Μ1 του Valentino Rossi, ο οποίος είναι τέσσερα δέκατα πίσω από τον Marquez αλλά και τέσσερα δέκατα μπροστά από τον Vinales.

 

Ο ομόσταυλος του Valentino είναι μόλις στην 11η θέση της λίστας με τους χρόνους.

 

Άλλη μια εργοστασιακή Ducati είναι στην πρώτη πεντάδα, αυτή του Danilo Petrucci ο οποίος έχει στη διάθεσή του και μια GP17, αλλά - όπως έλεγε - θα ρίξει περισσότερο το βάρος στην GP18.

 

Σημαντική βελτίωση στο χρόνο του από πριν πέτυχε ο Andrea Iannone κι έτσι έβαλε την Suzuki του στην 6η θέση, με διαφορά έξι δέκατα από την κορυφή.

 

Στη δεκάδα μπήκε και ο Jack Miller, ο οποίος αφού συνήθισε πρώτα την καινούργια πίστα, αρχίζει και γράφει καλούς χρόνους.

 

Ο Αυστραλός είναι έξι χιλιοστά μπροστά από τον καλό του φίλο, τον Cal Crutchlow, που μαζί με τον Tito Rabat έχουν από μια πτώση στην πίστα μέχρι στιγμής.

 

Εξακολουθεί να είναι μέσα στη δεκάδα ο Alvaro Bautista, αν και υποχώρησε στην ένατη θέση, μπροστά από τον Alex Rins που απέχει 0.750’’ από την κορυφή.

 

Ο Rins έχει πίσω του τρεις εργοστασιακούς, τον Maverick Vinales, τον Dani Pedrosa αλλά και τον Jorge Lorenzo.

 

Στους rookies ο Nakagami κλέβει και πάλι την παράσταση από τον Franco Morbidelli καθώς είναι πιο γρήγορος από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto2.

 

Τέλος, αξιόλογη είναι και η παρουσία του Hafizh Syahrin, ο οποίος είναι μεν τελευταίος, αλλά μόλις 3’’ από τον πρώτο και 1.1’’ από τον επίσης νεοφερμένο, Tom Luthi.

Επόμενο άρθρο »

Thai Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 15:30

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Με 2 Μ1 του 2016

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα