• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Thai Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 11:30
6 στο 1 :31 με τον Marquez στην 1η θέση
Νέα 16/02/2018 - 06:53

Ξεκίνησε εδώ και δυο ώρες το δεύτερο επίσημο χειμερινό τεστ, στην Ταϊλάνδη και στην καινούργια πίστα του Ημερολογίου Αγώνων, την Chang International Circuit.

 

Οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας - και οι 24 - βρίσκονται στην πίστα την οποία μαθαίνουν σιγά-σιγά κατεβάζοντας συνεχώς τους χρόνους τους.

 

Πρώτος στην πίστα μπήκε ο Karel Abraham, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία παραπάνω, με τον καιρό να προβλέπεται καλός για όλο το Σ/Κ.

 

Στις 11:30 τοπική ώρα, ήταν ο Marc Marquez αυτός που είχε την πρώτη θέση και ήταν ένας από τους έξι αναβάτες που έσπασαν το φράγμα του 1:32.

 

Ο Ισπανός της Honda κρατά τον καλύτερο χρόνο, προσωρινά, με 1:31.455 και είναι σχεδόν τρία δέκατα μπροστά από την Yamaha του Maverick Vinales.

 

Τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές έχουμε στις τρεις πρώτες θέσεις, με τον Andrea Dovizioso να είναι μόλις 7 χιλ. πιο αργός από τον Vinales.

 

Ο Cal Crutchlow δεν απέφυγε μια πτώση πριν από λίγο, ο πρώτος που πέφτει στις δοκιμές της Ταϊλάνδης, ωστόσο έχει τον τέταρτο χρόνο με 0.310’’ από την κορυφή.

 

Οι διαφορές πίσω από τον Marquez είναι πολύ μικρές, με τους άλλους πέντε οδηγούς της πρώτης εξάδας να είναι στο ένα δέκατο μεταξύ τους!

 

Ο Alvaro Bautista έχει ξεκινήσει δυνατά την πρώτη ημέρα των δοκιμών και είναι στην 5η θέση, αφήνοντας για 10χιλ πίσω του τον Valentino Rossi, ο οποίος σήμερα γίνεται 39 ετών!

 

Σχεδόν δυο δέκατα πίσω από τον Vale είναι ο Dani Pedrosa, με την Honda, την Yamaha και την Ducati να κυριαρχούν στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους χρόνους.

 

Η καλύτερη Suzuki είναι αυτή του Alex Rins που δείχνει και πάλι δείγματα της ταχύτητάς του, έχοντας μπει από νωρίς στη δεκάδα, με διαφορά μόνο έξι δέκατα από τον πρώτο.

 

Ο Ισπανός κρατά πίσω του, στην 9η θέση, τον Johann Zarco που με την προπέρσινη Μ1 είναι στο 1:32.1 και 2χιλ μπροστά από τον Petrucci.

 

Ο Petrux κλείνει τη δεκάδα των καλύτερων 10 οδηγών σ’ αυτές τις δυο πρώτες ώρες, η διαφορά των οποίων μεταξύ τους δεν ξεπερνά τα εφτά δέκατα!

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Με 2 Μ1 του 2016

« Προηγούμενο άρθρο

Χειρουργήθηκε ο Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα