• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Michelin Bib Mousse
Η απόλυτη λύση για αγώνες off-road
Νέα Αγοράς 15/02/2018 - 14:13

Δελτίο Τύπου


ΔΥΟ ΝΕΑ MICHELIN BIB MOUSSE - Η απόλυτη λύση αντικλαταρίσματος για αγώνες μοτοσυκλετών off-road

Με την παρουσίαση της νέας γκάμας ελαστικών enduro στο ISDE τον Αύγουστο του 2017, η Michelin επέκτεινε την γκάμα της με την προσθήκη δύο νέων Bib Mousse για χρήση σε ελαστικά enduro και motocross. Αυτές οι δύο νέες λύσεις είναι πλέον διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά.

To MICHELIN Bib Mousse είναι διάσημο για το ασυναγώνιστο ρεκόρ των 34 νικών στο Dakar από το 1983, μαζί με 22 παγκόσμιους τίτλους enduro και 7 τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross. Η Michelin έχει τώρα επεκτείνει τον κατάλογο των εσωτερικών κυψελικών υλικών (mousse - αντί αεροθαλάμων) για off-road χρήση με τα MICHELIN Bib Mousse M14 και MICHELIN Bib Mousse M199.

Το MICHELIN Bib Mousse - το οποίο αντιπροσωπεύει το 80% της αγοράς, κυρίως στο μηχανοκίνητο αθλητισμό - είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ελαστικά μοτοσυκλετών enduro, cross-country rally και motocross. Μια εναλλακτική λύση αντί αεροθαλάμων, που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους αναβάτες να βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει. Είναι ελαφρύτερο από ένα συμβατικό ενισχυμένο αεροθάλαμο και δίνει την αίσθηση πίεσης του ελαστικού στα 0,9 bar. Σε συνδυασμό με τα ελαστικά MICHELIN, το MICHELIN Bib Mousse παρέχει βελτιωμένη ευελιξία και πρόσφυση, καθώς και εξαιρετική πλευρική πρόσφυση και διάρκεια ζωής.

Τα MICHELIN Bib Mousse M14 και MICHELIN Bib Mousse M199 αναπτύχθηκαν ειδικά για χρήση σε συνδυασμό με τα ελαστικά MICHELIN ENDURO Medium και MICHELIN STAR CROSS 5, και διαθέτουν μια νέα σύνθεση για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ευκολία χειρισμών. Δοκιμασμένα και εγκεκριμένα από τους κορυφαίους του αθλήματος, αυτά τα δύο νέα και βελτιωμένα προϊόντα έχουν γίνει απαραίτητα στη σκληρή χρήση.

Το νέο MICHELIN Bib Mousse M14 και το νέο MICHELIN Bib Mousse M199 προστίθενται στη  σειρά εσωτερικών M15, M16, M18, M22 και M02 για να προσφέρουν 7 διαφορετικές λύσεις και συνολικά 40 εφαρμογές για τροχούς 18 έως 21 ιντσών. 

MICHELIN Bib Mousse M199 (110/90-19) εφαρμογές:

            • 110/90-19 MICHELIN StarCross 5 Sand

            • 110/90-19 MICHELIN StarCross Soft

            • 110/90-19 MICHELIN StarCross Hard

            • 110/90-19 MICHELIN StarCross Medium

            • 120/80-19 MICHELIN StarCross Soft

            • 120/80-19 MICHELIN StarCross Medium

 

MICHELIN Bib Mousse M14 (140/80-18) εφαρμογές:

            • 120/90-18 MICHELIN StarCross Soft

            • 120/90-18 MICHELIN StarCross S Medium

            • 140/80-18 MICHELIN Cross Competition S12XC

 

Τα εξελιγμένα MICHELIN Bib Mousse M14 και MICHELIN Bib Mousse M199, προσφέρονται σε νέα πιο ανθεκτική συσκευασία, με νέα γραφικά και νέες οδηγίες χρήσης.

Συστάσεις:

Τα MICHELIN Bib Mousse έχουν σχεδιαστεί για off-road χρήση, σε συνδυασμό αποκλειστικά με ελαστικά MICHELIN. 

Η μέγιστη ταχύτητα των ελαστικών που είναι εξοπλισμένα με MICHELIN Bib Mousse είναι τα 130 χλμ./ώρα. Το MICHELIN Bib Mousse έχει σήμανση NHS-rated (Not for Highway Service), το οποίο σημαίνει ότι μοτοσυκλέτες εξοπλισμένες με ελαστικά με MICHELIN Bib Mousse δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε δημόσιους δρόμους.

Το MICHELIN Bib Mousse δεν πρέπει να αποθηκεύεται σε θερμοκρασία πάνω από 30°C. Πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση του MICHELIN Bib Mousse σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 40°C.

Το MICHELIN Bib Mousse πρέπει να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά εντός 18 μηνών από την ημερομηνία παραγωγής του. Το MICHELIN Bib Mousse έχει διάρκεια ζωής έως και 6 μήνες από την ημερομηνία που τοποθετείται για πρώτη φορά στη μοτοσυκλέτα. Η διάρκεια ζωής του είναι μικρότερη όταν χρησιμοποιείται έντονα.

Η διάρκεια ζωής του MICHELIN Bib Mousse εξαρτάται από το είδος και τη συχνότητα της χρήσης. Για παράδειγμα, η διάρκεια ζωής του όταν χρησιμοποιείται για motocross είναι μικρότερη σε σύγκριση με τη χρήση στο enduro.

Πριν αναπτύξετε ταχύτητα, η Michelin συνιστά τη σταδιακή προθέρμανση του ελαστικού MICHELIN σε συνδυασμό με το MICHELIN Bib Mousse, με μέτρια ταχύτητα.

Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, το MICHELIN Bib Mousse gel συνιστάται για την τοποθέτηση και την αφαίρεση του MICHELIN Bib Mousse.

 

 

Επόμενο άρθρο »

International GS Trophy Central Asia 2018

« Προηγούμενο άρθρο

Grazy Travel Group

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα