• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Σε 4-5 Αγώνες
Θα δούμε ποια είναι η πραγματικότητα
Νέα 14/02/2018 - 15:52

Σύμφωνα με τον Andrea Iannone, θα χρειαστεί να περάσουν οι πρώτοι 4-5 Αγώνες ώστε να δούμε ποιοι ακριβώς θα ξεχωρίσουν ως διεκδικητές του Τίτλου για φέτος.

 

Ο Ιταλός της Suzuki περιμένει να δούμε, όπως και το ’17, αρκετούς να δείχνουν δυνατά στοιχεία σε κάποια GP, ωστόσο στη συνέχεια γρήγορα θα ξεχωρίσουν τα φαβορί.

 

«Νομίζω ότι μετά τους πρώτους 4-5 Αγώνες θα δούμε καλά ποιο θα είναι το επίπεδο. Το πρώτο κομμάτι της σεζόν είναι πάντα διαφορετικό».

 

«Όπως και πέρυσι, στις δοκιμές αρκετοί είναι γρήγοροι, αλλά μετά από τους 4-5 Αγώνες είναι που θα δούμε ποια είναι η πραγματικότητα».

 

Πέρυσι είχαμε τρεις διαφορετικούς νικητές στους πρώτους τέσσερεις Αγώνες και πέντε διαφορετικούς μετά το τέλος των 8 πρώτων GP.

 

Η συνέχεια όμως ανήκε αποκλειστικά στους Marc Marquez και Andrea Dovizioso που έπαιρναν τη μια νίκη μετά την άλλη, για να φτάσουμε στον «τελικό» της Valencia.

 

Μιλώντας για τον ίδιο, ο Iannone θέλει να αφήσει πίσω του το άσχημο ’17 και πιστεύει ότι φέτος έχει μια καλή ευκαιρία μπροστά του.

 

«Μάθαμε πολλά πέρυσι... τώρα έχουμε ένα χρόνο εμπειρίας. Η μοτοσυκλέτα έχει αλλάξει και είναι προς τη σωστή κατεύθυνση».

 

«Είμαι αισιόδοξος, αλλά από την άλλη αυτή θα είναι και η πιο ανταγωνιστική χρονιά στο Πρωτάθλημα».

 

«Πολλοί είναι γρήγοροι και οι διαφορές ανάμεσα στις εργοστασιακές και τις δορυφορικές μοτοσυκλέτες είναι μικρές».

 

Το επόμενο χειμερινό τεστ, δεύτερο μετά από την Sepang, ξεκινά αυτή την Παρασκευή στην Buriram της Ταϊλάνδης.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez Test Ημ. 3

« Προηγούμενο άρθρο

Λουλούδια στην αγαπημένη του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα