• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
1.5’’ από την κορυφή;
Είναι πολύ, λέει ο Mika Kallio!
Νέα 06/02/2018 - 17:18

Η πρόοδος της KTM ήταν φανερή στο πρόσφατο τεστ της Sepang, ειδικά αν κανείς μπορούσε να συγκρίνει τους χρόνους των οδηγών της σε σχέση με πέρυσι.

 

Ο Pol Espargaro ήταν περίπου 1.1’’ πιο γρήγορος απ’ ότι στην ίδια πίστα το 2017, στις χειμερινές δοκιμές, παρά το ότι έχασε την τελευταία ημέρα εξαιτίας μιας πτώσης που είχε την προηγούμενη.

 

Σημαντικά πιο γρήγορος απ’ ότι πέρυσι τον ίδιο καιρό ήταν και ο Bradley Smith, με τον Βρετανό να κατεβάζει οχτώ δέκατα το χρόνο του.

 

Στα συνδυασμένα αποτελέσματα ήταν ο Pol Espargaro η καλύτερη ΚΤΜ, με διαφορά 1.5’’ από την κορυφή. Οι Kallio (δοκιμαστής) και Smith ήταν πολύ κοντά του, 1.6’’ από τον Ισπανό της Ducati.

 

Σύμφωνα με τον Mika Kallio, η ΚΤΜ έχει δουλειά ακόμα μπροστά της μιας και η διαφορά αυτή δεν πρέπει να ικανοποιεί τους ανθρώπους της ομάδας.

 

«Το 1.5’’ πίσω από τον Lorenzo είναι πολύ. Η νέα μοτοσυκλέτα δεν μπορεί να είναι στα επίπεδα του 2017. Πρέπει να δουλέψουμε στα επόμενα τεστ».

 

«Ξέρουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Το πρόβλημά μας πέρυσι ήταν μέσα στις στροφές κι εκεί πρέπει να δουλέψουμε. Μάλλον βρήκαμε κάτι γι’ αυτό με το νέο πλαίσιο».

 

«Η οδήγηση δεν είναι πλέον εξαντλητική. Είναι λογικό όταν κάνεις πρόοδο σε έναν τομέα, να αποκτάς μειονέκτημα σε άλλον. Τώρα πρέπει να βρούμε τη σωστή ισορροπία».

 

«Για μένα οι διαφορές που έχουμε με τους άλλους κατασκευαστές είναι ξεκάθαρες, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες».

Επόμενο άρθρο »

Υποχρεωτικές ιατρικές εξετάσεις

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Romagnoli βαθμολογεί τον Petrux

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα