• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Εξετάσεις» για Syahrin
Θα είναι στην Ταϊλάνδη με την Tech3
Νέα 05/02/2018 - 11:09

Το όνομα του Hafizh Syahrin αποτελεί το φαβορί για τη θέση του Jonas Folger στην ομάδα της Monster Tech3, ωστόσο ο Herve Poncharal δεν βιάζεται.

 

Αν και παρουσιάζεται πεπεισμένος ότι ο αναβάτης από την Μαλαισία είναι η σωστή επιλογή, εν τούτοις θέλει να τον δει και μέσα στην πίστα με την Μ1.

 

Έτσι, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Syahrin θα είναι στην Ταϊλάνδη για το δεύτερο τεστ των οδηγών της μεγάλης κατηγορίας.

 

Μόνο μια πραγματικά πολύ άσχημη εμφάνιση του οδηγού από την Μαλαισία, θα χάλαγε το «όνειρο» του να αγωνιστεί στη MotoGP.

 

«Πρέπει να πω ότι είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική και θέλω να ευχαριστήσω τον Herve Poncharal που μου δίνει αυτή την ευκαιρία».

 

«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό αυτές τις τρεις ημέρες στην Ταϊλάνδη. Για μένα είναι ένα όνειρο να οδηγήσω στη μεγάλη κατηγορία».

 

«Θα είναι η πρώτη φορά που θα οδηγήσω μια μοτοσυκλέτα MotoGP. Ξέρω ότι πρέπει να μάθω πολλά για την Μ1. Προπονήθηκα πολύ το χειμώνα κι αυτή η σκληρή δουλειά ελπίζω ν’ αποδώσει».

 

Ο Herve Poncharal δήλωσε με τη σειρά του:

 

«Αποφασίσαμε μετά από συζητήσεις, ότι ο Hafizh Syahrin θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για την Monster Yamaha Tech3».

 

«Είναι νέος, έχει βάθρα στην Moto2 και ήταν στη δεκάδα των πρώτων πέρυσι στην κατηγορία, ένα εξαιρετικό επίτευγμα μιας και γνωρίζω πόσο δύσκολη είναι η Moto2».

 

«Ας δούμε τι θα γίνει στο τεστ. Για μένα έχει περισσότερο νόημα να έχω έναν νέο αναβάτη, παρά έναν καταξιωμένο».

 

«Είμαι ενθουσιασμένος και αισιόδοξος. Λίγο μετά το Buriram θα πάρουμε την τελική μας απόφαση».

Επόμενο άρθρο »

Video: Βγάζοντας... πόδι!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Τα grid girls δεν κινδυνεύουν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα