• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εξοικειώνεται ο Redding
Με τη νέα του μοτοσυκλέτα
Νέα 02/02/2018 - 12:54

Σημαντική ήταν η πρόοδος του Scott Redding κατά τη διάρκεια των δοκιμών στην Μαλαισία, οδηγώντας την Aprilia του 2018, την καινούργια του μοτοσυκλέτα.

 

Μπορεί να ήταν μόλις 23ος στα συνδυασμένα αποτελέσματα, αλλά σ’ αυτό το χρονικό σημείο οι χρόνοι δεν έχουν σημασία για τον Βρετανό.

 

Το σημαντικό - και αυτό είναι που κρατάει ο Redding - είναι το γεγονός ότι κατάφερε να κατεβάσει 1.1’’ το χρόνο του στο διάστημα των τριών ημερών.

 

«Είμαι αρκετά χαρούμενος. Στο τέλος της περασμένης χρονιάς πήρα μια πρώτη γεύση της μοτοσυκλέτας και τώρα πήρα άλλη μια».

 

«Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα. Είχα chattering (σ.σ. ταλαντώσεις) χτες. Το διορθώσαμε αλλά επανήλθε σήμερα. Το διορθώσαμε και πάλι και βρήκαμε κάτι χρήσιμο».

 

«Δουλέψαμε κυρίως στο να είμαι πιο άνετος πάνω στη μοτοσυκλέτα, με τη θέση οδήγησης και με μερικά άλλα πράγματα».

 

«Με τη νέα μοτοσυκλέτα δυσκολευόμαστε περισσότερο με την πρόσφυση στον πίσω τροχό απ’ ότι με την παλιά. Κάναμε όμως ένα σημαντικό βήμα με τις ρυθμίσεις για να το αντιμετωπίσουμε».

 

«Είμαι χαρούμενος διότι κάθε ημέρα ήμουν και λίγο πιο γρήγορος».

 

Τέλος, έδειξε σίγουρος ότι θα μπορούσε να κάνει έναν χρόνο κατά μερικά δέκατα καλύτερο, αν όλα πήγαιναν καλά την τελευταία ημέρα.

 

«Πλησιάσαμε την κορυφή, αλλά ακόμα δεν νοιώθω άνετα με τη μοτοσυκλέτα. Είναι καινούργια. Αν ήμουν πίσω από κάποιον άλλον, θα κέρδιζα 3 δέκατα κι αν δεν έκανα κάποια λάθη, άλλα 3».

 

«Ο Aleix ξέρει τι μοτοσυκλέτα και τι ακριβώς να κάνει. Εμείς πρέπει να βρούμε ποιός είναι ο σωστός δρόμος. Είναι περίεργο όταν πάμε σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτούς, αλλά πρέπει να το κάνουμε».

 

«Πάντα έλεγα ότι ο κάθε αναβάτης είναι διαφορετικός και ειδικά εγώ, που είμαι πιο ψηλός και βαρύς.  Επομένως πρέπει να πειραματιστώ κι αυτό κάνουμε».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Μας λείπει ακόμα κάτι

« Προηγούμενο άρθρο

SBK στη Βόρειο Ιρλανδία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα