• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυσκολεύεται η Tech3
Να βρει άξιο αντικαταστάτη του Folger
Νέα 02/02/2018 - 10:06

Το αφεντικό της Tech3, ο Herve Poncharal, παραδέχεται ότι είναι πολύ δύσκολο να βρει έναν άξιο αντικαταστάτη για τον Jonas Folger.

 

Η ομάδα είχε στη διάθεσή της τον Yonny Hernadez στο πρόσφατο τεστ της Μαλαισίας, ο οποίος έχει συμφωνήσει ν’ αγωνίζεται του χρόνου στα SBK-Motul.

 

Ωστόσο, όπως είπε και ο ίδιος ο Poncharal, ο Κολομβιανός δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο και είναι στους υποψήφιους για τη θέση του Folger.

 

O Hernandez ήταν 26ος στα συνδυασμένα αποτελέσματα των δοκιμών, με διαφορά 2.4’’ από την κορυφή και τον Lorenzo.

 

Για τον Poncharal είναι δύσκολο να βρει ένα όνομα που όχι μόνο θα φέρει αποτελέσματα στην πίστα, αλλά θα ικανοποιήσει και τους χορηγούς της ομάδας.

 

«Δυστυχώς οι καλύτεροι αναβάτες έχουν κλειστεί... νομίζω μόνο ένας είναι τελείως ελεύθερος, ο Sandro Cortese, έτσι η λίστα δεν είναι μεγάλη».

 

«Χωρίς να υποτιμώ κανέναν, εδώ μιλάμε για την Μ1, για μια μοτοσυκλέτα που πέρυσι ήταν στο βάθρο. Ξέρουμε το επίπεδό της και πρέπει να προσφέρουμε σε όλους τους συνεργάτες έναν άξιο αντικαταστάτη».

 

«Κάποιοι αναβάτες μας παίρνουν τηλέφωνο, αλλά δεν θέλω να έχω ακόμα έναν οδηγό απλά για να πω ότι έχω. Θέλω κάτι άξιο, κάτι συναρπαστικό».

 

«Σ’ έναν ιδανικό κόσμο θα ήθελα έναν νεαρό αναβάτη από την Moto2. Αλλά όλοι είναι κλεισμένοι. Για την ώρα δυσκολεύομαι να βρω κάτι συναρπαστικό».

 

Τώρα τελευταία ακούστηκε και το όνομα του Michele Pirro για τη θέση του Γερμανού, όμως ο Poncharal αποκλείει μια τέτοια πιθανότητα.

 

«Ο Pirro είναι σ’ ένα εργοστάσιο που πέρυσι πάλευε για τον Τίτλο και έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας».

 

«Σέβομαι τον Gigi και όλους τους ανθρώπους στην Ducati και δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Yamaha ή η Tech3 θα έκανε κάτι τόσο επιθετικό σε αντίπαλο».

 

«Για μένα είναι σημαντικό να διαβάζεις την προσφορά που έχεις κι όταν υπογράφεις το συμβόλαιο, το κάνεις επειδή είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις».

 

«Αν τελικά παρουσιαστεί μια καλύτερη ευκαιρία, τότε μπορεί να είναι αργά».

Επόμενο άρθρο »

Εντυπωσίασε ο Miller!

« Προηγούμενο άρθρο

Το Silverstone με νέα άσφαλτο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα