• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πολύ χαρούμενος ο Crutchlow
Γρήγορος σε μια όχι τόσο καλή πίστα γι’ αυτόν
Νέα 31/01/2018 - 12:48

Ένας από τους γρηγορότερους μέσα στην πίστα της Sepang ήταν και ο Cal Crutchlow.

 

Ο Βρετανός της LCR ολοκλήρωσε τις δοκιμές στην τρίτη θέση, μόλις δυο δέκατα από την κορυφή, ενώ έκανε και μια πολύ καλή προσομοίωση αγώνα.

 

Αυτή ήταν 15 γύρων κι ενώ ήταν σταθερός στο 2:00 στην αρχή, στο τέλος οι χρόνοι του ανέβηκαν στο 2:01 (οι πέντε τελευταίοι γύροι).

 

Ο λόγος ήταν ότι είχε ένα ελαφρώς φθαρμένο πίσω ελαστικό, ενώ δεν είχε φορέσει μπροστά και το αγαπημένο του μπροστινό.

 

«Ήταν καλή μέρα. Δουλέψαμε καλά με την ομάδα. Προσπάθησα να βγάλω χρόνο στην αρχή, αλλά ίσως δεν ήταν η σωστή στιγμή μιας και η πίστα δεν είχε καλό κράτημα».

 

«Παράλληλα έκανα και κάποια λάθη, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ χαρούμενος  που ήμουν τόσο γρήγορος στην Μαλαισία, σε μια πίστα που συνήθως δεν μου πάει».

 

Στο τέλος της ημέρας είχε μια ακόμα ευκαιρία να κατεβάσει το χρόνο του, αλλά δεν το έκανε μιας και είχε ήδη ολοκληρώσει το πρόγραμμα με την ομάδα.

 

«Ξεκίνησα την προσομοίωση με έξι γύρους ήδη στο πίσω ελαστικό κι έκανα άλλους 15. Έχασε λίγο σε απόδοση μετά τους πρώτους 10, ενώ και μπροστά δεν είχα το αγαπημένο μου ελαστικό».

 

«Έτσι δεν προσπάθησα να επιτεθώ στο χρονόμετρο στο τέλος της ημέρας, μιας και άλλωστε είχαμε τελειώσει με το πρόγραμμά μας».

Επόμενο άρθρο »

Petrux: Με την GP18

« Προηγούμενο άρθρο

Dani: Ο νέος κινητήρας;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα