• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Η μάχη θα είναι σφιχτή!
Δεν θα αγωνιστώ με το πλαίσιο του ‘16
Νέα 29/01/2018 - 22:25

Η Yamaha πήρε τη σκυτάλη από την Honda σήμερα, δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην Μαλαισία, με τους Vinales και Rossi στις δυο πρώτες θέσεις.

 

Οι δυο εργοστασιακοί των μπλε είχαν διαφορά μόλις 35χιλ, σε μια ημέρα που οι εννέα πρώτοι είχαν μεταξύ τους διαφορά στα 0.392’’.

 

«Ήταν καλή ημέρα. Ήμουν ανταγωνιστικός και με καλό ρυθμό. Βελτιώσαμε πολύ την απόδοσή μας με τα φθαρμένα ελαστικά κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

 

«Όμως η μάχη είναι σφιχτή. Όλοι είναι κοντά. Και σε ρυθμό... πολύ κοντά».

 

«Έτσι πρέπει να δούμε τις λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά. Πέρυσι δεν ξεκινήσαμε και δυσκολευτήκαμε όλη τη χρονιά».

 

Πολύς λόγος γίνεται για το πλαίσιο και ο Rossi εξηγεί:

 

«Έχουμε ένα πολύ κοντά σε αυτό του ’16. Η βάση είναι αυτή, αλλά προσπαθούμε να το τροποποιήσουμε. Δουλεύουμε αλλά δεν θέλουμε να έχουμε αυτό του ‘16».

 

«Στις δοκιμές εδώ του Νοεμβρίου προσπαθήσαμε να δούμε τι είναι αυτό που μας άρεσε στο πλαίσιο του ’16 και νομίζω ότι το βρήκαμε. Προσπαθούμε να δουλέψουμε με βάση αυτό του ‘16».

 

Τέλος, επανέλαβε για τη φυσική του κατάσταση:

 

«Ακόμα δεν είμαι 100% με το πόδι. Δεν μπορώ να τρέξω, αλλά είμαι ήδη σε ένα καλό επίπεδο. Αλλά νομίζω ότι αυτό το τεστ είναι δύσκολο για όλους. Ακόμα και για τους νέους».

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test Ημ. 3: Οι χρόνοι στις 12

« Προηγούμενο άρθρο

Ανησυχεί για το πλαίσιο ο Zarco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα