• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Είναι απόφαση της Honda
Για τον κινητήρα που θα έχουμε!
Νέα 29/01/2018 - 18:12

Το πόσο αίολα είναι τα πράγματα, ειδικά στο πρώτο τεστ κάθε σεζόν, φαίνεται από την περίπτωση του Dani Pedrosa, ο οποίος χτες ήταν πρώτος και σήμερα 12ος.

 

Φυσικά και ο Ισπανός του HRC δεν «ξέχασε» πως να πάει γρήγορα μέσα στην πίστα, απλά σήμερα οι προτεραιότητες ήταν άλλες.

 

«Ήταν γεμάτη ημέρα. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα που ήρθαν από Ιαπωνία. Το νέο φέρινγκ έπρεπε να δοκιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

«Έπρεπε να καταλάβουμε πως η μοτοσυκλέτα αποδίδει με το φέρινγκ που έχει φτεράκια και πως μ’ εκείνο που δεν έχει».

 

«Παράλληλα έπρεπε να δουλέψουμε και στην ανάρτηση που και αυτή επηρεάζεται ανάλογα με ποιο φέρινγκ έχουμε. Μου πήρε όλη σχεδόν την ημέρα για να έχω μια ξεκάθαρη εικόνα».

 

Με το πολύ διαφορετικό και μεγάλο φέρινγκ της Honda, δεν «...έχουμε τόσες πολλές σούζες πια. Ακόμα και στην τελική βρήκαμε κάτι καλό».

 

«Όμως πρέπει να δούμε πως θα συμπεριφέρεται η μοτοσυκλέτα σε διάφορες φάσεις της στροφής και γι’ αυτό θα πρέπει να κάνουμε δοκιμές και σε άλλες πίστες».

 

Ο κινητήρας είναι ένα βασικό μέλημα για την Honda στις δοκιμές της Sepang. Ο Marquez είναι ακόμα αναποφάσιστος. Ο Dani είπε για το συγκεκριμένο θέμα:

 

«Ο νέος κινητήρας μου δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά με αυτόν που ήδη είχαμε δοκιμάσει πέρυσι στην Valencia, η ομάδα αλλά κι εγώ έχουμε περισσότερη εμπειρία».

 

«Αργότερα θ’ αποφασίσουμε για το ποιον από τους δυο θα κρατήσουμε».

 

Για το τέλος, είπε αστειευόμενος όταν τον ρώτησαν ποιος θ’ αποφασίσει για τον κινητήρα: «Η Honda θ’ αποφασίσει!»

Επόμενο άρθρο »

Ανησυχεί για το πλαίσιο ο Zarco

« Προηγούμενο άρθρο

Ίδια σχεδόν τα ελαστικά του ‘18

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα