• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναποφάσιστος ο Marquez
Για το ποιον κινητήρα θα κρατήσει
Νέα 29/01/2018 - 16:36

Στην έβδομη θέση βρέθηκε σήμερα ο Marc Marquez, κάτι παραπάνω από τρία δέκατα πιο αργός από την κορυφή και τον Maverick Vinales.

 

Ο Ισπανός έκανε 51 γύρους στο σύνολο, με καλύτερο χρόνο το 1:59.730, με τους κινητήρες να είναι και πάλι στο επίκεντρο για την Honda.

 

Ο Marquez ήταν χαρούμενος με την απόδοσή του σήμερα, αν και στο τέλος - όταν άρχισε να βρέχει - είχε μια μικρή πτώση κι ενώ είχε φορέσει καινούργια ελαστικά.

 

«Όταν βάλαμε τα νέα ελαστικά στο τέλος, άρχιζε να ψιχαλίζει. Πολύ άσχημο... κι η αίσθησή μου σήμερα ήταν καλύτερη από χτες».

 

«Ήμουν γρήγορος και σταθερός. Είμαι ικανοποιημένος διότι ξέρουμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο σε ορισμένους τομείς».

 

Όπως γράψαμε και πιο πάνω, ο κινητήρας είναι το κύριο μέλημα στην ομάδα της Honda.

 

«Έχω δυο κινητήρες να δοκιμάσω, έναν με περισσότερη τελική κι έναν με παραπάνω ροπή. Έριξα το βάρος περισσότερο σ’ αυτόν που είχαμε δοκιμάσει στην Valencia».

 

«Εδώ και στην Ταϊλάνδη θα πρέπει ν’ αποφασίσω με ποιον κινητήρα θα πορευτούμε φέτος στο Πρωτάθλημα. Το τεστ στο Qatar, αρχές Μαρτίου, είναι αργά για μια τέτοια απόφαση».

 

Τέλος, ο Marquez πρόσθεσε:

 

«Οι περισσότεροι προτιμούν το νέο κινητήρα, αλλά εγώ έχω τις αμφιβολίες μου. Σε κάποιες πίστες ίσως έχουμε θέμα με αυτόν τον κινητήρα».

 

«Μόνο τρεις άλλες πίστες είναι περίπου ίδιες με την Sepang κι εδώ είμαστε γρήγοροι. Υπάρχουν όμως κάποιες ενδείξεις ότι αλλού η κατάσταση θα είναι πολύ διαφορετική».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: 20 χρόνια πριν!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Φωτιές έβγαλε η GSX-RR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα