• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Καλύτερη με το καλημέρα!
Ο Ιταλός μιλά για την GP18
Νέα 28/01/2018 - 20:07

Την αίσθηση ότι η Ducati GP18 είναι ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη, την GP17, εξέφρασε ο Andrea Dovizioso μετά το τέλος της πρώτης ημέρας δοκιμών στην Sepang.

 

Ο Ιταλός είχε δυο μοτοσυκλέτες στη διάθεσή του, μια GP17 και μια GP18 για να κάνει συγκρίσεις.

 

Στόχος για τους κόκκινους είναι το νέο μοντέλο να εξαλείψει τα μειονεκτήματα του προηγούμενου (μέσα στις στροφές και στην είσοδο αυτών) και ο Dovi μας εξηγεί τι έχουν πετύχει για την ώρα:

 

«Δοκιμάσαμε τη νέα μοτοσυκλέτα το απόγευμα, αλλά αύριο θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Είμαι όμως χαρούμενος γιατί βρήκαμε κάτι καλό».

 

«Ειδικά στο τελευταίο κομμάτι της εισόδου το μπροστινό είναι καλύτερο και μπορώ και μπαίνω με περισσότερη ταχύτητα. Με εξέπληξε!»

 

Φυσικά όμως «...υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει σε λεπτομέρειες. Ήταν όμως αμέσως καλύτερη. Όπως πάντα όμως υπήρξε κι ένα αρνητικό σημείο κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».

 

Συνοψίζοντας επαναλαμβάνει:

 

«Ήταν καλύτερη στις εισόδους των στροφών. Η μεγάλη διαφορά όμως μέσα στις στροφές δεν ήρθε. Αυτό ένοιωσα σήμερα, αλλά πρέπει να το επιβεβαιώσουμε, ειδικά σε άλλη πίστα».

 

Στην παρουσίαση της Ducati νωρίτερα μέσα στο μήνα, έγινε γνωστό ότι οι κόκκινοι έχουν περισσότερη ιπποδύναμη στην GP18. Όμως για τον Dovi αυτό δεν ήταν σημαντικό.

 

«Το καλύτερο για εμάς είναι ότι βελτιωθήκαμε στην είσοδο των στροφών».

 

Να θυμίσουμε όμως ότι το μεγαλύτερο παράπονο των κόκκινων όλη την περασμένη σεζόν, ήταν το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν μέσα στις στροφές.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Πιο κοντά στο στυλ μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Τρεις μοτοσυκλέτες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα