• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σούπερ Stoner στην Sepang!
«Πέταγε» ο Αυστραλός με την GP18
Νέα 24/01/2018 - 22:24

Δεν ήταν καθόλου εύκολες οι συνθήκες για τους δοκιμαστές των εργοστασίων που δίνουν αυτές τις ημέρες το παρών στην Sepang, λίγο πριν το επίσημο τεστ.

 

Η βροχή έπεφτε με μεγάλη ένταση από το βράδυ και συνεχίστηκε το πρωί, με τους πρώτους να μπαίνουν γύρω στις 11 το πρωί. Φυσικά σε βρεγμένη άσφαλτο.

 

Η παρουσία του Casey Stoner ήταν πράγματι εντυπωσιακή, με τον Αυστραλό σε αυτές τις συνθήκες να χρειάζεται μόλις τέσσερεις γύρους για να κάνει έναν εξαιρετικό χρόνο.

 

Πάνω στην GP18, ο Αυστραλός άσος κατάφερε να γράψει 2:01.1 ένας χρόνος μόλις 2’’ πάνω από τον αντίστοιχο που χάριζε στον Pedrosa την pole position τον Οκτώβριο.

 

Για άλλη μια φορά ο Stoner έδειξε το τεράστιο ταλέντο του κι έβαλε πράγματι σε δυσθεώρητα ύψη τον πήχη για τους υπόλοιπους δοκιμαστές.

 

Ο δεύτερος στη λίστα με τους (ανεπίσημους) χρόνους ήταν ο Hiro Aoyama με 2:05.9 και μετά ακολούθησε ο Stefan Bradl (2:06.2) στο ντεμπούτο του ως δοκιμαστής της Honda.

 

Δεν έχουμε το χρόνο που έγραψε ο έτερος δοκιμαστής της Ducati, ο Michele Pirro.

 

Αύριο στην πίστα θα είναι και ο Sylvain Guintoli με την Suzuki του, ενώ με την ίδια μοτοσυκλέτα θα μπουν και οι Toni Elias, Michael Dunlop και Josh Waters.

Επόμενο άρθρο »

Lowes: Δεν μ’ ενδιαφέρει η Tech3

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτο: Rossi-Vinales μαζί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα