• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θα αλλάξετε γνώμη για τον Iannone!
Μας λέει ο Carlo Pernat
Νέα 24/01/2018 - 12:01

Ο μάνατζερ του Andrea Iannone, ο γνωστός στο χώρο του paddock Carlo Pernat, μας λέει ότι το 2018 θα είναι η χρονιά που θ’ αλλάξουμε γνώμη για τον Iannone!

 

Ο Iannone έχει δεχθεί έντονη κριτική από αρκετούς, με πρωτεργάτη τον Kevin Schwantz που δεν δίστασε να δηλώσει ευθέως ότι η Suzuki πρέπει να βρει άλλον για τη θέση του το 2019.

 

Ωστόσο ο Pernat θεωρεί ότι με ένα χρόνο εμπειρίας, ο Ιταλός αναβάτης θα είναι μεταμορφωμένος τη φετινή σεζόν. Φυσικά προς το καλύτερο.

 

«Δεν το πήρε καλά (σ.σ. αναφέρεται στην κριτική Schwantz). Είναι λογικό να υπάρχει ζήλια όταν είσαι οδηγός μ’ ένα υψηλό επίπεδο ιδιωτικής ζωής».

 

«Είναι προφανές ότι το πρώτο που λένε είναι ότι φταίει η σχέση του με την Belen. Ξέρω τη σχέση τους και είναι πολύ όμορφη».

 

«Επιπλέον, όταν κέρδισε τον αγώνα στην Αυστρία έβλεπε ήδη την Belen».

 

«Είναι βέβαιο ότι όταν βγαίνεις με τέτοιους ανθρώπους, τα media παίζουν μαζί σου. Είμαι όμως πεπεισμένος ότι φέτος πολλοί θ’ αλλάξουν γνώμη γι’ αυτόν».

 

«Με νέα μοτοσυκλέτα, το κίνητρο που έχει και την αποφασιστικότητα που τον διακρίνει, νομίζω ότι θα κυνηγάει κορυφαίες θέσεις, ή τουλάχιστον κάτι πολύ καλό».

 

Πριν από μερικά χρόνια ήταν ο Pernat αυτός που προέβλεπε ότι ο Iannone θα έπαιρνε έναν Παγκόσμιο Τίτλο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Μπορεί ο καιρός να πέρασε και η πρόβλεψή του να μην επιβεβαιώθηκε, ωστόσο ο ίδιος παραμένει πιστός στην άποψή του.

 

«Απ’ όλους τους αναβάτες που έχω, αυτός είναι με το περισσότερο ταλέντο. Θυμηθείτε τις μάχες και τις προσπεράσεις με τον Marquez».

 

«Δεν γίνονται αυτά αν δεν έχεις ταλέντο. Αυτός ήταν ο πιο εντυπωσιακός σ’ αυτές τις μάχες! Νομίζω ότι είναι ο πιο ταλαντούχος απ’ όλους».

 

«Αν έχει την κατάλληλη χρονιά, θα μας προσφέρει πλούσιο θέαμα. Μπορεί να κατακτήσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

Επόμενο άρθρο »

Ντεμπούτο για Panigale V4

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ο Rossi πέρυσι στην Sepang

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα