• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hernandez αντί Folger;
Για τις δοκιμές της Sepang
Νέα 22/01/2018 - 11:05

Η Monster Tech3 δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιός θα είναι ο αναβάτης που θα αντικαταστήσει τον Jonas Folger στην Sepang, ωστόσο αρχίζει και ακούγεται έντονα ότι αυτός θα είναι ο Yonny Hernandez.

 

Ο ίδιος ο Herve Poncharal, σε πρόσφατη συνέντευξή του, τόνισε ότι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει ποιός θα αντικαταστήσει τον Γερμανό για το 2018, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το τεστ στην Ταϊλάνδη.

 

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως, θέλουν τον Κολομβιανό αναβάτη να είναι στη σέλα της M1 για τις δοκιμές στην Μαλαισία που ξεκινούν στις 28 Ιανουαρίου.

 

Ο Hernandez έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Pedercini Kawasaki και θ’ αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul φέτος.

 

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο Lucio Pedercini, ο Herve Poncharal έχει ήδη μιλήσει με τον Hernadez για την πιθανότητα να βρεθεί στην Sepang στα τέλη του μήνα.

 

Ο Yonny Hernandez αγωνίστηκε για τελευταία φορά στη μεγάλη κατηγορία το 2016, ενώ πέρυσι ήταν (για μισή σεζόν) στην Moto2 αλλά χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Εν τέλει αντικαταστάθηκε από τον Joe Roberts.

 

Ο Κολομβιανός είναι 29 ετών κι έχει πενταετή εμπειρία στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών (2012-2016).

Επόμενο άρθρο »

Ezpeleta: Αν ευνοώ τον Valentino;

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2018 Φωτογραφικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα