• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KTM: Πως να εφησυχάσουν;
Όταν ο Mika καραδοκεί;
Νέα 22/01/2018 - 10:28

Η KTM, μέσω του Pit Beirer, αποκαλύπτει ότι το εργοστάσιο πρόσφερε ένα αρκετά καλό συμβόλαιο στον Mika Kallio ώστε να παραμείνει ως δοκιμαστής και για το ’18.

 

Πολλές φορές έχουμε γράψει για το πόσο σημαντικό είναι για τους κατασκευαστές να έχουν έναν γρήγορο δοκιμαστή και για μια ακόμη φορά αυτό επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του Beirer.

 

Ο Kallio είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις πέρυσι σε Αυστρία και Aragon και απειλούσε ακόμα και τη θέση του Bradley Smith στην εργοστασιακή ομάδα.

 

Εν τέλει οι της ΚΤΜ αποφάσισαν ότι δεν θα ήταν σωστό να μην δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στον Βρετανό και τον κράτησαν στο πλευρό του Pol Espargaro.

 

Επιπρόσθετα, η παρουσία του πολύ καλού Kallio στα μετόπισθεν, αποτελεί για τους εργοστασιακούς μια ισχυρή υπενθύμιση να μην τα παρατούν ποτέ!

 

«Δεν μπορούν να εφησυχάσουν αν ο Kallio είναι εκεί. Βάζει αυτομάτως ψηλά το επίπεδο και ο συνδυασμός είναι εξαιρετικός. Δεν θα μας έκανε καλύτερους αν τον είχαμε στην εργοστασιακή ομάδα, μιας και ο Mika είναι το σημείο-κλειδί για να φτάσουμε ως εδώ».

 

«Πήρε από εμάς ένα πολύ αξιόλογο συμβόλαιο για φέτος συν μπόνους. Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερο δοκιμαστή απ’ αυτόν και δεν το ξέραμε αυτό πριν».

 

«Τον χρειαζόμαστε δυνατό και με αρκετές συμμετοχές κι έτσι φέτος θα κάνει 5-6 εμφανίσεις που θα αποτελέσουν δυνατά τεστ για εμάς για να προχωρήσουμε μπροστά με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της εξέλιξής μας και τον χρειαζόμαστε να κάνει δυνατά αποτελέσματα».

 

«Οι εργοστασιακοί θα πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται την πίεση της παρουσίας του Mika στην ομάδα».

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2018 Φωτογραφικό

« Προηγούμενο άρθρο

Στο νοσοκομείο ο Spies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα