• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dakar τελευταία ημέρα
Ο Walkner χαρίζει νέα νίκη στην ΚΤΜ
Νέα 21/01/2018 - 09:15

Ο αναβάτης της ΚΤΜ στην κατηγορία των μοτοσυκλετών στο Rally Dakar, Matthias Walkner, πήρε τη νίκη για το 2018, την 17h συνεχόμενη του κατασκευαστή!

 

Ο Walkner κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση στη χτεσινή Ειδική, 05:38’’ πίσω από τον Kevin Benavides της Honda και κατέκτησε την παρθενική του νίκη σε Dakar.

 

Αν και δεν κέρδισε περισσότερες από μια Ειδικές φέτος, εν τούτοις ο Matthias Walkner - δεύτερος στον περσινό Αγώνα - πήρε τη νίκη.

 

Αλλά ήταν ακριβώς αυτή η Ειδική που κέρδισε, η 16η της περασμένης Τρίτης, που αποδείχθηκε σημαντική για το φετινό του θρίαμβο.

 

Ο Αυστριακός κατάφερε να διατηρήσει τότε τη ψυχραιμία του κι ενώ όλοι σχεδόν οι μπροστά οδηγοί χάνονταν ή έκαναν λάθη, αυτός συνέχισε και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα.

 

Από εκείνη την Ειδική κι έπειτα, ο Walkner έξυπνα συντηρούσε τη διαφορά του από τον δεύτερο στη γενική κατάταξη, τον οποίο τελικά άφησε πίσω του για 17 λεπτά.

 

Αυτός ήταν ο Kevin Benavides της Honda, ο οποίος χτες κατάφερε να πάρει την Ειδική που ήταν και η πρώτη του για το 2018.

 

Ο Νικητής του Dakar το 2016, ο Toby Price, ήταν ένα λεπτό πίσω από τον Benavides και ανέβηκε στο βάθρο μαζί με τον ομόσταυλό του και νικητή, Walkner.

 

Η KTM είχε τέσσερεις μοτοσυκλέτες της στην πρώτη πεντάδα, καθώς μαζί με τους Walkner-Price ήταν και ο Antoine Meo με τον Gerard Farres (ιδιωτική συμμετοχή).

 

Τα αποτελέσματα (10 πρώτοι) της χτεσινής Ειδικής

 

Η τελική κατάταξη (10 πρώτοι) του φετινού Dakar

Επόμενο άρθρο »

Στο νοσοκομείο ο Spies

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ομάδα Rally GasGas οδεύει σταθερά προς την Cordoba.

Χορηγοί