• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dakar Ημέρα 13
Νικητής ο Price κοντά στη νίκη ο Walkner
Νέα 20/01/2018 - 09:39

Την προτελευταία Ειδική την κέρδισε ο Toby Price, που ήταν η δεύτερη συνεχόμενή του, την ώρα που ο Matthias Walkner αγγίζει τη νίκη.

 

Για μια ακόμη φορά ο Walkner (KTM) έκανε απλά βόλτα την προτελευταία ημέρα χτες, δίνοντας μόνο περίπου 10 λεπτά στον ομόσταυλό του κι ενώ ξεκίνησε την Ειδική με μια διαφορά 32 λεπτών.

 

Ο Price είχε μια διαφορά ενός λεπτού στα μισά της Ειδικής των 424χλμ επί του Antoine Meo (ΚΤΜ), τον οποίο στο τέλος έφτασε και πέρασε ο Kevin Benavides.

 

Τελικά και οι δυο τους, ο Meo της KTM και ο Benavides της Honda, τερμάτισαν τρία και δυο λεπτά αντίστοιχα πίσω από τον Toby Price.

 

Έτσι ο Benavides απέκτησε μια διαφορά στα πέντε λεπτά επί του Price και η Honda δείχνει ικανή να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο φετινό Dakar.

 

Οι δυσκολίες για την Honda συνεχίστηκαν, καθώς ο Ricky Brabec - έκτος στη γενική κατάταξη - αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

 

Έτσι μένουν μόνο δυο Honda στην πρώτη δεκάδα, αυτή του Benavides και του Jose Ignacio Cornejo.

 

Τη χτεσινή ημέρα ο Matthias Walkner τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Το φετινό Dakar ολοκληρώνεται σήμερα με μια Ειδική 120χλμ, η μικρότερη μετά την 1η ημέρα.

 

Τα αποτελέσματα (10 πρώτοι) της 13ης ημέρας

 

Η γενική κατάταξη (10 πρώτοι) μετά το τέλος της 13ης ημέρας

Επόμενο άρθρο »

Η Ομάδα Rally GasGas οδεύει σταθερά προς την Cordoba.

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Ό,τι είναι δυνατόν για να μείνουν!

Χορηγοί