• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παγκόσμιος αλλά... άνεργος!
Ο Cortese ψάχνει για χορηγούς κι ελπίδα
Νέα 19/01/2018 - 12:48

Άσχημη είναι η τροπή που έχει πάρει η καριέρα του Sandro Cortese, του Γερμανού αναβάτη της Moto2 ο οποίος μετά τις πρόσφατες εξελίξεις έχει μείνει χωρίς ομάδα.

 

Ο Cortese αγωνίζεται στη μεσαία κατηγορία από το 2013, τη χρονιά που έκανε το βήμα και ανέβηκε από την Moto3 στην επόμενη κατηγορία.

 

Ο Γερμανός είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στην Moto3 το 2012. Με την ομάδα του Ajo πήρε 5 νίκες και 15 βάθρα σε 17 Αγώνες και μαζί τον Τίτλο του Πρωταθλητή.

 

Με αυτόν ανέβηκε στην Moto2, αλλά τα επόμενα χρόνια δεν κατάφερε να δείξει κάτι από τη ταχύτητα που του χάρισε τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή το 2012.

 

Η καλύτερή του σεζόν στη μεσαία κατηγορία ήταν το 2014, όταν και κατάφερε να μπει μέσα στη δεκάδα των καλύτερων οδηγών του κόσμου, τερματίζοντας ένατος.

 

Το συμβόλαιο του Sandro Cortese έληξε στις 31 Δεκεμβρίου του 2016 και από τότε έψαχνε για νέα ομάδα στην Moto2, αν και οι φήμες τον ήθελαν να πηγαίνει στα SBK-Motul.

 

Ο 28χρονος αναβάτης είχε μια κατ’ αρχήν συμφωνία με την Forward Racing, η οποίος όμως στη συνέχεια προτίμησε να υπογράψει τον Eric Granado.

 

Στη συνέχεια τα βρήκε σε όλα με την Kiefer Racing και ανακοινώθηκε ως ο δεύτερος αναβάτης της, δίπλα στον Dominique Aegerter.

 

Ωστόσο η κατάρρευση της συμφωνίας πώλησης της ομάδας σε όμιλο επενδυτών, σήμαινε ότι και αυτή η ευκαιρία χάθηκε για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

 

Πλέον ο Cortese ψάχνει για χορηγούς ώστε να μπορέσει να έχει ακόμα μια ευκαιρία, όντας κοντά στο να υπογράψει με την Kallio Racing για ν’ αγωνιστεί στην Supersport των SBK-Motul.

Επόμενο άρθρο »

Πρώτη πτώση για το ‘18

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Κλείνει συμφωνία με IQOS;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα