• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Όχι στα «εξωπραγματικά» συμβόλαια
Η περίπτωση Lorenzo ήταν μοναδική
Νέα 18/01/2018 - 13:33

H Ducati ξεκαθαρίζει - μέσω του CEO της, Claudio Domenicali - ότι δεν είναι διατεθειμένη να δώσει εκ νέου τόσα πολλά λεφτά σε συμβόλαιο, όπως στην περίπτωση του Jorge Lorenzo.

 

Φέτος τα συμβόλαιο των περισσότερων αναβατών της μεγάλης κατηγορίας λήγουν, συμπεριλαμβανομένων και των Andrea Dovizioso και Jorge Lorenzo.

 

Οι κόκκινοι θέλουν να κρατήσουν και τους δυο αναβάτες τους, ωστόσο - όπως δηλώνουν - δεν θέλουν να φτάσουν και πάλι στο σημείο να δώσουν τεράστια ποσά σε συμβόλαια.

 

Χωρίς να έχει γίνει επίσημα γνωστό, είναι γενικώς αποδεκτό ότι ο Jorge Lorenzo αμείβεται (μόνο από την Ducati) με 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ένα ποσό πραγματικά τεράστιο.

 

«Κάναμε μια εξωπραγματική προσπάθεια να πάρουμε τον Jorge, ο οποίος ήρθε - ας μην ξεχνάμε - με πέντε Τίτλους στο ενεργητικό του. Ήταν μια εξωπραγματική, εφάπαξ προσπάθεια».

 

«Στο μέλλον τα ποσά θα είναι πιο ισορροπημένα. Αυτό που προσφέρουμε είναι μια πολύ ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, όπως έδειξε πέρυσι ο Dovizioso».

 

«Όταν διαπραγματευόμασταν το 2016 με τους δυο οδηγούς μας, τους δίναμε μια μοτοσυκλέτα που δεν είχε κερδίσει αγώνα σε πέντε χρόνια».

 

«Από τότε κερδίσαμε δυο αγώνες το ’16 και έξι το ΄17 κι έτσι η ανταγωνιστικότητά της είναι διαφορετική. Αυτός θα είναι σημαντικός παράγοντας διαπραγμάτευσης».

Επόμενο άρθρο »

Ακυρώθηκε η 12η Ειδική

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar Φωτογραφικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα