• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Τρελός για την Belen
Είχα μάτια μόνο γι’ αυτή!
Νέα 17/01/2018 - 14:34

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της γειτονικής μας χώρας, της Ιταλίας. Ο λόγος για τον Andrea Iannone και την Belen Rodriguez.

 

Οι δυο τους έδωσαν πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Riders, μιλώντας για την αγάπη τους αλλά και για μοτοσυκλέτες, έναν κόσμο που η Belen δεν ήξερε τίποτα μέχρι πριν από ένα χρόνο!

 

«Μου τα εξηγεί ο Andrea, αλλά επειδή είμαι νευρική στους αγώνες χρειάζεται να παίρνω χάπια για να ηρεμήσω! Προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο ενήμερη γίνεται, για να ξέρω τι αντιμετωπίζει».

 

Και η διάσημη παρουσιάστρια συνεχίζει λέγοντας: «Έχει μια περίεργη ψυχική ισορροπία. Αν είναι πολύ ήρεμος δεν είναι καλό. Είναι εθισμένος στην αδρεναλίνη! Αν δεν τρελαθεί με κάτι, δεν δίνει το 100%».

 

Το 2017 ήταν μια δύσκολη σεζόν για τον Andrea Iannone στο MotoGP κι αυτό το ξέρει καλά η Belen:

 

«Δεν τα παράτησε ποτέ... όταν ξεκινήσαμε τη σχέση μας ήμουν σε μια δύσκολη περίοδο, όμως είχε το θάρρος να έρθει στη ζωή μου και να ξέρει πότε να περιμένει και πότε να είναι εκεί».

 

«Κάποιες φορές πίστευα ότι θα φύγει. Αλλά από τότε που με γνώρισε είναι εκεί».

 

Ο Iannone εξηγεί πως γνωρίστηκαν:

 

«Ο αδερφός της με κάλεσε στο πάρτι γενεθλίων του, είχαμε κοινούς φίλους. Δεν την έψαξα, αλλά την ερωτεύτηκα αμέσως μόλις την είδα και της μίλησα. Με συνεπήρε το πόσο ανθρώπινη κι εύθραυστη ήταν».

 

Λίγα χρόνια πριν, το 2014, συνέβη το παρακάτω περιστατικό:

«Ένας φίλος είχε το τηλέφωνό της, αλλά του είπα να μην μου το δώσει. Όμως ήρθε στο σπίτι μου και άρχιζε να το φωνάζει και τότε το έγραψα. Το επόμενο πρωί ξύπνησα και σκεφτόμουν αν έπρεπε να της στείλω μήνυμα ή όχι».

 

Η ίδια συνεχίζει προσθέτοντας:

 

«Νόμιζα ότι ήταν ένας ακόμα θαυμαστής. Ήμουν παντρεμένη, τον ευχαρίστησα κι εκεί τέλειωσαν όλα. Δυο-τρία χρόνια μετά, ο αδερφός μου του έδωσε το νέο μου νούμερο και τον συνάντησα».

 

«Όταν μου έστειλε μήνυμα, είδα και το προηγούμενο μήνυμα που μου είχε στείλει από το 2014. Το φοβερό ήταν ότι θυμόμουν εκείνο το μήνυμα, αν και η μνήμη μου δεν είναι καθόλου καλή».

 

Ο Iannone είναι τρελά ερωτευμένος με την Belen και δεν το κρύβει.

 

«Είχα μάτια μόνο γι’ αυτή... ανησυχούσα και δεν ήθελα να την αφήσω μόνη. Αν έπρεπε να κάνω κάτι, φρόντιζα να το κάνω μέσα σε μια μέρα. Και δεν είναι ότι ζηλεύω. Ζηλεύει περισσότερο από εμένα!»

 

Τρία πράγματα είναι στο επίκεντρο της ζωής του Iannone και ο ίδιος τα αποκαλύπτει:

 

«Η μοτοσυκλέτα μου είναι ζωή, όπως και η οικογένειά μου και μετά είναι αυτή... κάτι πραγματικά υπέροχο για εμένα».

Επόμενο άρθρο »

Νέος χορηγός για Pramac

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Lorenzo vs Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα