• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρεις στο στόχαστρο της Ducati
Morbidelli / Bagnaia και Joan Mir
Νέα 17/01/2018 - 12:58

Η Ducati κοιτάζει με ενδιαφέρον την εξέλιξη και την πορεία των Franco Morbidelli, Peco Bagnaia και Joan Mir, όπως αποκαλύπτει ο Paolo Ciabatti.

 

Ο Αθλητικός Διευθυντής των κόκκινων σχολίαζε τις πρόσφατες φήμες ότι η Pramac Ducati είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει τον Peco Bagnaia για το 2019.

 

Αντί να επιβεβαιώσει αυτό το σενάριο, ο Ciabatti προτίμησε να αποκαλύψει ότι οι κόκκινοι κοιτάζουν με ενδιαφέρον την πορεία του, όπως και αυτή των Morbidelli και Mir.

 

«Ο Morbidelli έκανε καταπληκτική σεζόν και ήρθε στη MotoGP. Θα δούμε την απόδοσή του φέτος.

 

«Από τους άλλους ο Bagnaia είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση και σίγουρα ο Joan Mir που έκανε φανταστική σεζόν. Θα τον δούμε τώρα στην Moto2».

 

Όσο για το μέλλον των τριών αυτών αναβατών και πως χειρίζεται την κατάσταση η Ducati; Ο Ciabatti συνέχισε λέγοντας:

 

«Για να γίνει σωστή δουλειά, πρέπει πρώτα να κατανοήσεις την κατάσταση αυτών των οδηγών και μετά να μιλήσεις για το μέλλον. Μάλλον αποτελούν ένα μέλλον για την Pramac».

 

«Η Pramac είναι η Junior ομάδα μας για τη MotoGP. Γι’ αυτό υπογράψαμε τους Danilo, Scott και Jack. Για να τους έχουμε σε μια πολύ επαγγελματική ομάδα».

 

«Κάποιες φορές πιάνει, όπως με τον Danilo και κάποιες όχι, όπως με τον Scott. Δεν πήραμε απ’ αυτόν τα αποτελέσματα που θέλαμε».

 

«Γι’ αυτό όμως έχουμε τόσο στενή σχέση με την Pramac. Όλοι οι νέοι θα πηγαίνουν εκεί για να δούμε αν μπορεί να γίνει όπως με τον Iannone, να έρθουν στην εργοστασιακή ομάδα».

Επόμενο άρθρο »

Video Dakar 2018

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2018 Φωτογραφικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα