• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο «έξυπνος» Marquez
Μιλούν γι' αυτόν Dovi και Lorenzo
Νέα 12/01/2018 - 17:59

Με 27 πτώσεις αλλά και αρκετά σωσίματα, ο Marc Marquez κατάφερε να κατακτήσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια.

 

Ο Ισπανός έπεσε μόνο δυο φορές σε Αγώνα, ενώ τις άλλες 25 πτώσεις τις είχε σε περιόδους δοκιμών. Παρακάτω διαβάζουμε μερικά σχόλια αντιπάλων του.

 

Andrea Dovizioso

«Είναι από τους πιο έξυπνους οδηγούς του Πρωταθλήματος. Πέφτει πολύ, παίζει με το όριο, αλλά όταν μετράει είναι εκεί».

 

«Σε σχέση με το παρελθόν η νέα γενιά οδηγών πέφτει πιο πολύ. Αυτό είναι παράξενο για μένα, διότι τα πάντα μπορούν να συμβούν αν πέσεις».

 

«Αλλά αυτή είναι η νέα γενιά. Έτσι έχουν μεγαλώσει».

 

Jorge Lorenzo

«Είναι πολύ ιδιαίτερος. Διαφορετικός από τους άλλους. Πιο επιθετικός και δεν φοβάται να πέσει. Αυτή είναι η νοοτροπία του, ο τρόπος του».

 

«Πάντα με τέρμα το γκάζι, πάντα να πιέζει πολύ ακόμα κι όταν κάνει προπόνηση. Ο καθένας έχει τις ικανότητές του, ο Marc έχει την επιθετικότητα και ότι δεν φοβάται να πέσει».


«Διαβάζει, μελετά τα σημεία που θα μπορεί να πιέσει παραπάνω διακινδυνεύοντας μια πτώση αλλά χωρίς να τραυματιστεί. Ξέρει που να πιέσει ώστε να μην ρισκάρει τραυματισμό».

 

«Πάντως για μένα είναι πάντα καλύτερα να μην πέφτεις! Όμως έτσι είναι και πιο δύσκολο να κατανοήσεις το όριο. Υπάρχουν τα καλά και τα άσχημα σε κάθε προσέγγιση».

Επόμενο άρθρο »

Dakar Ημέρα 7

« Προηγούμενο άρθρο

Υποχρεωτικοί οι αερόσακοι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα