• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Δεν βάζω όρια!
Ένα μυαλό χωρίς περιορισμούς σε πάει παντού
Νέα 12/01/2018 - 11:39

Λίγες ημέρες πριν βρεθεί και πάλι στη σέλα της GSX-RR, ο Andrea Iannone έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Riders.

 

Ξεκινώντας, μίλησε για τη δύσκολη μετάβαση από την Ducati στην Suzuki:  «Δεν ήταν εύκολο να αποδεχτώ την κατάσταση που βρέθηκα μετά από δυο χρόνια στο MotoGP».

 

«Δεν ήμουν προετοιμασμένος από τις μπροστά θέσεις με την Ducati, να είμαι 18ος. Ήταν ένα ισχυρό σοκ. Υπήρχαν μέρες που δεν μιλούσα. Τα σκεφτόμουν αυτά... όλα ήταν μαύρα».

 

Η πρώτη του σεζόν με την Suzuki ήταν Γολγοθάς, ωστόσο και πάλι τονίζει ότι δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να τα παρατήσει.

 

«Είμαι 28 χρονών και μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Να σηκωθώ αύριο το πρωί και ν’ αγοράσω ένα αυτοκίνητο ή μια μοτοσυκλέτα, ή να φύγω τελείως χωρίς να πω τίποτα σε κανέναν».

 

«Γιατί λοιπόν να θέλω να είμαι λυπημένος. Συνεχώς έλεγα στον εαυτό μου ότι πρέπει να συνεχίσω, να τα δώσω όλα παρά τις δυσκολίες».

 

Ο στόχος του για το μέλλον είναι ένας και μοναδικός: «Να κερδίσω. Έμαθα να κάνω υπομονή, να είμαι πιο πραγματιστής, αλλά ο στόχος είναι ο ίδιος».

 

«Θέλω να κερδίζω. Αυτό είναι το μόνο που μετρά».

 

«Κανείς ποτέ δεν μου έχει χαρίσει κάτι. Ό,τι έχω καταφέρει οφείλεται στη δύναμή μου κι όταν το σκέφτομαι πιστεύω ότι είμαι ήδη νικητής στη ζωή».

 

«Πάντα αξίζει να παλεύεις για ό,τι θέλεις στη ζωή σου και για μένα δεν υπάρχουν όρια. Ένα μυαλό χωρίς περιορισμούς, σε πάει παντού!»

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό Dakar 2018

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar Ημέρα 6

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα