• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Τεράστια προσπάθεια» από Lorenzo
Θα είναι απίστευτα γρήγορος, όταν καταφέρει να....
Νέα 10/01/2018 - 12:53

Ο Davide Tardozzi της Ducati εξήρε την «τεράστια προσπάθεια» που κατέβαλε πέρυσι ο Jorge Lorenzo ώστε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Ducati.

 

Πλέον, είναι στο χέρι της Ducati να προσαρμόσει κι άλλο την GP18 στα μέτρα του, ώστε να μπορεί να εκμεταλλευτεί το μεγάλο του πλεονέκτημα, την ταχύτητα μέσα στις στροφές.

 

Αν αυτό επιτευχθεί, τότε - σύμφωνα με τον Davide Tardozzi - ο Jorge Lorenzo θα είναι «απίστευτα γρήγορος» φέτος.

 

«Ο Jorge έκανε τεράστια, τεράστια προσπάθεια για να προσαρμόσει το στυλ του στην Ducati και στο τέλος πήρε κάποια αποτελέσματα».

 

«Δεν έχει ακόμα ό,τι χρειάζεται για να είναι γρήγορος. Αλλά αυτό τώρα είναι δικό μας πρόβλημα. Πρέπει να του δώσουμε κάτι για να είναι πιο γρήγορος».

 

«Τώρα πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς γι’ αυτόν και όποτε το καταφέρουμε, θα είναι απίστευτα γρήγορος».

 

«Πρέπει να του δώσουμε μια μοτοσυκλέτα για να μπορεί να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του στις στροφές».

 

Σύμφωνα μάλιστα με τον Paolo Ciabatti της Ducati, αν οι κόκκινοι βελτιώσουν σ’ αυτόν τον τομέα τη μοτοσυκλέτα τους, τότε αυτό θα είναι προς όφελος όλων των εργοστασιακών οδηγών της.

 

«Όπως είδατε, όταν φέραμε το νέο αεροδυναμικό βοήθημα ο Jorge το είχε πάντα στη μοτοσυκλέτα του, είτε έβρεχε είτε όχι. Του δίνει καλύτερη αίσθηση με το μπροστινό και αυτό είναι που χρειάζεται».

 

«Νομίζω ότι αν βελτιώσουμε αυτό το θέμα, κυρίως στην πλευρά του πλαισίου, τότε όλοι όσοι έχουν την ίδια μοτοσυκλέτα θα βελτιωθούν».

Επόμενο άρθρο »

Μούδιαζαν τα πόδια του Sunderland

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar Φωτογραφικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα